depurtat.ro

Iepurasul de plus interactiv VTech, un simpatic companion de plus ce ii va incanta pe micuti cu melodii vesele si ii va ajuta sa invete lucruri noi precum partile corpului si culorile sau se va juca Cucu Bau, iar cand vine ora pentru nani burtica iepurasului se aprinde raspandind o lumina linistitoare in camera de somn. Iepurasul muzical de plus este dotat cu 2 senzori, unul activeaza sunete si altul pentru jocul Cucu-Bau. Acopera ochii iepurasului cu urechile acestuia pentru a te juca Cucu-bau. Jucaria de plus Iepurasul Interactiv muzical Vtech poate fi cumparat de la babyneeds si bebebliss. Mai multe jucarii interactive de la VTech pentru bebelusi si copii mici puteti vedea si in oferta elefant sau cele prezentate anterior de catre noi: Vtech Toys.

Iepurasul de plus Vtech are doua moduri de joacapentru Zi si pentru Noapte, primul mod de joaca antreneaza bebelusul stimulandu-i curiozitatea prin apasarea butoanelor din manute si picioruse pentru a identifica culori/partile corpului si a auzi fraze amuzante in timp ce modul de noapte este menit sa-i calmeze pe cei mici cu ajutorul melodiilor de leagan in timp ce burtica iepurasului se aprinde si lumineaza camera.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

In modul muzica Iepurasul de plus va canta 5 melodii pentru a-l linisti pe bebelus dupa o zi agitata. ultumita acestei jucarii de plus bebelusul va invata formele, parti ale corpului, culori dar si cateva cantecele pe care le va ganguri apoi cu mare placere. Instructiunile de utilizare in limba romana se gasesc in cutie.

Dimensiuni cutie: 25.5 x 24.2 x 12 cm. Dimensiuni produs: 23.5 x 18 x 10.5 cm. Iepurasul este fabricat din plus – material textil – de inalta calitate, foloseste 2 baterii tip AA. Jucarie din plus Iepuras muzical Vtech recomandata bebelusilor si copiilor mici cu varsta intre 6 luni si 3 ani

answear.ro