depurtat.ro

In fata blocului carte cu 55 de jocuri si “faze” ale generatiei cu cheia la gat. In Fata Blocului e o carte pentru oameni mari, dar mai ales pentru copii. Ea a fost gandita ca un ajutor pentru cei mari care vor sa le arate celor mici cum se jucau parintii lor, cand erau mici. De aceea, fiecare joc are “cartolina” lui individuala, iar paginile nu sunt legate intre ele: ca sa poata fi scoase si luate afara, la joaca (puteti prinde cartolinele scoase afara, cu elasticul din cutie). Cartea cu cartonasele cu jocurile copilariei generatiei cu cheia la gat “In fata blocului” poate fi cumparata online de la eMAG (transport gratuit) la pretul de 87 de lei.

 Jocurile copilariei noastre, jocurile generatiei cu cheia la gat in fata blocului, 55 de cartonase cu jocuri: 1,2,3 la perete Stai, 9 pietre, Acele, Ascunsa, Baba Oarba, Baraz, Baza, Bombata, Cal si calaret, Calcata, Capra, Cart, Castana (cu elastic), Castana (pe cap), Cazemate, Cercul, Coci, Cocosi, Cornete, Diri Diri, Elasticul, Flori fete sau baieti, Fripta, Frunza (pe asfalt), Frunza (pe mana), Gardiana 10, Gioale, Gropita, La malai, Lapte Gros, Liniuta, Matele incurcate, Mata, Nasture, Nemteasca, Obligata, Omul Negru, Pac Pac, Patratita, Peretelul, Pistol de papadia, Poarta (de chibrituri), Pocnitori, Prastii, Prinsa, Ratele si vanatorii, Respinsea, Sforicica, Sotron, Sticluta cu otrava, Tara Tara vrem ostasi, Tarile, Telefonul fara fir, Turca, Turul Frantei, Numaratori si Sustinatori.

yves-rocher.ro

Cand puneti cartolinele inapoi in cutie, urmariti numerele de pe fiecare coperta pentru a fi siguri ca n-ati ratacit niciuna. In total sunt 55 de jocuri, plus inca 3 cartoline – una cu prefata, la inceput, plus doua cu numaratori si sustinatorii proiectului, la sfarsit. Dupa ce ati strans toate cele 58 de cartoline, impartiti “stiva” in doua stive mai mici, a cate 29 de cartoline fiecare, si asezati-le in cutie (nu de alta, dar altfel nu incap).

Jocul In Fata Blocului contine:

flanco.ro/
  • 1 cutie dubla de carton ranforsat plastifiat mat (pentru rezistenta sporita)
  • 58 de cartoline din carton Duplex, individuale (256 de pagini), cartonate si plastifiate la exterior (tot pentru rezistenta sporita)
  • 1 elastic (sa tina impreuna cartolinele scoase din cutie),
  • putina nostalgie (pentru cei care au jucat deja jocurile) si multe emotii (pentru cei care poate le vor juca, la randul lor, mai departe)

Cartea cu cartonasele cu jocurile copilariei generatiei cu cheia la gat “In fata blocului” poate fi cumparata online de la eMAG (transport gratuit) la pretul de 87 de lei.

answear.ro