Urla facebook-ul de reclamele TopShop Teleshoping, fie ele Dormeo sau Delimano. Dupa ce am scris despre Nutribullet sau Pest Repeller, aparate ce le gasiti la o treime din pret la alte magazine din Romania, respectiv la o cincime de pret in China, a venit randul minunatului robinet electric de 3000 de wats, Robinetul Electric Rovus (fostul Delimano). Aproape acelasi design, aceleasi caracteristici, denumire evident schimbata pentru a fi mai greu de recunoscut o teapa, dar cei de la TopShop il vand la pret dublu. OK, nu este excact acelasi produs, pe cel din China la 31$ scrie Tinton, pe cel din Romania la 70$ scrie Delimano, si cateva mici adaosuri de design. Si atentie, nu vorbim de diferente de la Dacia la Ferrari, tot 4 roti, tot aia face, vorbim de un aparat conventional, care incalzeste apa, la 3000 de Watts (cam cat 30 de becuri clasice sau 150 de becuri economice!). Insa cum majoritatea articolelor branduite Delimano sunt de fapt copii ale unor alte articole ce nu au beneficiat de reclama TV intensa si Coana Tanti care povesteste cum i s-a schimbat viata, putem crede ca vorbim de acelasi produs. Practic in asta constau business-urilee teleshopping, triplezi pretul, schimbi denumirea si ceva la design (producatorul face asta pentru minim 1000 de bucati), platesti reclama si castigi mai mult decat daca ai vinde produsul la pretul lui real. PS: Da, il gasiti si la TOPSHOP dar si la EMAG, vandut de aceasi firma Studio Modena, proprietarul Caritasului cu obiecte, Top Shop Teleshopping.

Ca să nu fim răutăcioși, spre deosebire de cumpărăturile din China, ai parte totuși de opțiunea de retur și de garanție conform legii. Ceea ce cu aliexpress… mai bine lasă.

Considerand pretul destul de piperat pentru un singur aparat, este destul de clar ca montarea a doua robinete electrice digitale, unul la baie si unul la bucatarie, fac din achizitia unui boler electric (cu preturi ce incep de la aproximativ 300 de lei o varianta mai buna de luat in calcul, mai ales ca veti avea parte de un debit mai mare de apa si nu veti avea parte nici de experientele negative semnalate de cei ce au cumparat un robinet electric de a astepta un reprezentant constatator al defectiunii cu zilele fara posibilitatea de a deconecta aparatul. Robinetul electric digital este un compromis temporar destul de scump (cel putin la preturile vehiculate in Romania) si nerecomandat de cei ce l-au cumparat. Evident, review-urile si parerile negative de pe site-ul celor de la Top Shop sunt sterse. Pentru un produs denumit “minune” chiar este nevoie de o reclama TV insistenta de-a lungul catorva ani? Cu siguranta va recomandam alte solutii pentru incalzirea apei calde menajere, solutii mai bune atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului.

Solutii inteligente pentru incalzirea apei la eMAG

Parere Robinetul Electric Digital. Consuma 3000W. Ce economisesti?

Ideea nu este doar daca Robinetul Electric Delimano merita sa il ai in casa (in cazul in care doriti sa incalziti apa fara acel panel mai mare al unui mini boiler), ci daca merita sa il cumperi platind o super marja de profit + reclama insistenta de la TV sau de pe retelele de socializare in care Tanti Mita biciclista se jura ca acum are apa calda la orice ora, cat timp il poti cumpara la un pret mai mic, adevaratul pret de fabricatie plus o marja decenta de profit.

Robinetul (de bani) Rovus Delimano

Robinetul care incalzeste apa instant Tinton la jumatate de pret fata de cel al lui Delimano este doar unul dintre modelele pe care le-am gasit pe aliexpress.com. Daca robinetul electric digital din imaginea din dreapta costa aproximativ 30$, cu siguranta veti gasi si la 25$. Cu transport gratuit in Romania. In niciun caz nu il veti lua cu 279 de lei, pretul din reclama.

Cu ce se lauda cei de la TopShop in ceea ce priveste Robinetul Electric Digital Delimano? Incalzirea instantanee a apei, ofera o presiune constanta a acesteia, economisind astfel timp, energie si reducerea consumului de apa, fara implicarea sistemului de incalzire centrala. Afisajul digital indica temperatura actuala a apei.

Alta varianta: Robinetul electric la 149 lei

Stiai ca Robinetul Rovus (fost Delimano) consuma 3000W?

Dupa multe insistente a celor interesati se pare ca cei de la Delimano au acceptat sa mentioneze si faptul ca un asemenea produs consuma 3000 de watts, detalii ce nu le veti gasi in prezentarea produsului. Pentru ca o teapa nu este teapa daca nu te arde si in timp la buzunar :)

De ce sa platesti dublu? Ia-l din China cu transport gratuitPS: Daca insistati, il gasiti si la TopShop sau la EMAG

Solutii inteligente pentru incalzirea apei la eMAG

Produsul din reclama TV la TopShop

Varianta robinetului eletric AloShop

Exit mobile version