Daca esti un pasionat al expeditiilor outdoor, probabil ca Trespass te-a sustinut pana acum in alegerile pe care le-ai facut cu privire la conceperea echipamentelor cu solutii de a caror calitate esti convins. Brand-ul scotian Trespass iti pune la dispozitie, prin noua colectie de sezon, concepte si solutii noi care te ajuta sa ajungi la nivelul de performanta si de satisfactie la care te astepti atunci cand te aventurezi in aer liber. Perechea de ghete barbati Trespass Walker black este una dintre aceste exceptionale solutii in care iti poti pune toata increderea, de vreme ce sunt implementate cu tehnologii care iti asigura premisele sigurantei, protectiei si confortului de care depind rezultatele tale.

Vei gasi o oferta variata de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Trespass, atat la Hervis Sports, FashionDays dar si la www.emag.ro.

Perechea de ghete barbati Trespass Walker Black te suprinde, intai de toate, prin puterea de hidroizolare a mediului intern. Capacitatea de hidroizolare este asigurata, pe de o parte, de performanta tehnologie Tres-Tex folosita in confectionarea lor. Izolarea impotriva umezelii este consolidata suplimentar de exceptionala membrana HydroGuard implementata printr-un proces de laminare pe interiorul ghetelor. In combinatie cu materialul din care este fabricata caputa (si limba incaltarilor, de altfel), anume, piele neteda, mediul intern este protejat impotriva patrunderii umezelii. Insa, simultan, aceasta combinatie este apreciabila si pentru ca nu lasa vantul sa patrunda, mentinand un nivel optim de respirabilitate. Sistemul de inchidere prin sireturi iti permite sa fixezi, in functie de cum te simti tu cel mai bine, ghetele pe picior, astfel incat sa realizezi priza ideala dintre picior si incaltaminte.

Dincolo de caputa, talpa fiabilelor ghete barbati Trespass Walker black imbogateste calitativ produsul. Este vorba de o talpa Vibram care, prin caracteristicile sale, creste aderenta ghetei la sol, stabilitatea, puterea de tractiune si, nu in ultimul rand, durabilitatea. Toate aceste avantaje sunt imprumutate talpii atat de materialul din care este confectionata, cat si de structura si dispunerea crampoanelor, asa cum este specific exceptionalei tehnologii Vibram. Un deosebit confort in purtare iti este oferit si de sistemul de sustinere a calcaiului, care protejeaza impotriva socurilor de impact.

Caputa, limba, talpa exterioara si talpa interioara prezinta indicatii catre unele dintre tehnologiile folosite, precum si logoul brand-ului scotian Trespass, astfel incat tu sa ai siguranta achizitionarii unui produs original si, implicit, calitativ, chiar daca pana acum ai tot testat si ai fost convins de calitatea pe care o incorporeaza, fara exceptie, toate produsele Trespass. Asadar, daca vrei sa fii impecabil pregatit pentru urmatoarele tale aventuri outdoor, perechea de ghete barbati Trespass Walker black trebuie sa isi gaseasca locul cuvenit pe lista ta de cumparaturi, precum si in echipamentul pe care, cu grija, ti-l concepi, astfel incat sa poti depasi provocarile naturii.

Mai multe modele de incaltaminte de iarna pentru barbati si femei prezentate de site-ul nostru, vei gasi aici: Incaltaminte de Iarna TimeZ.ro.

Exit mobile version