Pantofii sport Osiris sunt definiti prin performanta, stil si creativitate. Fondata in 1996, compania Osiris este recunoscuta pe plan international pentru abordarea sa inovativa asupra designului de produs. Osiris produce, comercializeaza si distribuie incaltaminte, confectii si accesorii de calitate pentru cei pasionati de skate si de cultura suburbana. In prezent, compania si-a extins granitele pentru a incorpora si alte culturi de nisa precum BMX, MTB, FMX si surf. Colectiile de incaltaminte, confectii si accesorii Osiris se remarca prin combinatiile unice de materiale de calitate in culori si imprimeuri puternice ce denota foarta si atitudine. Adesea imitate, dar niciodata reproduse, piesele originale semnate Osiris vor continua sa fie cautate de fani ai culturilor urbane de nisa din intreaga lume. Osiris se remarca an de an prin  conceptele sale inovatoare si design creativ. Tenisi si Bascheti Skate Osiris pentru baieti si fete, adulti si copii, barbati si femei, gasiti la u-man si My Closet.

Colaborarea Osiris cu (poate) cel mai cunoscut graffiti artist american si cu siguranta unul dintre cei mai vechi in the business – Risk, nu e o noutate. Noi sunt insa cele 4 super-modele dedicate acestuia si realizate cu amprenta artistului pana la cel mai mic detaliu. Si daca nu esti chiar convins, arunca un ochi pe Chaveta, the E.U., NYC 83 Vulc sau Grounds si fii atent la cap-ul de can de la sireturi, la tag-ul de pe interiorul shoesilor, la numele lui Risk brodat in spate sau la drip-urile de spray de pe piele. Cam tare, nu?

Atat pentru vechii egipteni, unde Osiris reprezenta zeul vieţii de apoi, al lumii de dincolo şi al morţilor, cat si pentru noii skateri, Osiris impresioneaza prin modele unice de incaltaminte sport, Lo sau Hi Tops, cu care vei iesi in evidenta. Putine sunt marcile de skate shoes care ii pot tine piept cand vine vorba de calitate si mai ales, renume. Celebrele modele Osiris D3 si Osiris D3 2001 au dat aripi companiei din SoCal iar in 2003 Osiris Shoes a castigat locul 3 in topul celor mai populare marci de skate shoes. Pe langa skate shoes Osiris ofera si haine casual, backpackuri si restul accesoriilor. Compania sponsorizeaza atat in skate cat si in surf si moto. Asta inseamna reprezentare de varf pentru marca dar si avantaje pentru cei ce cumpara produsele Osiris, acestea fiind indelung testate si optimizate de catre cei care duc sporturile extreme la un nivel foarte serios: Brandon Turner, Jerry Hsu, Diego Bucchieri, Pierre Luc Gagnon, Louie Barletta, Ali Boulala, Jay Adams si John Rattray.

Tenisii Osiris

In mod clar, in acest sezon, daca pariezi pe moda skate atunci trebuie sa te indrepti catre tenisii OSIRIS! Si pe langa clasicul NYC83 – pe care il asteapta toata lumea cu sufletul la gura (si din care numaram 27 de combinatii diferite de culori) fie ca-i Nyc 83 Slim, Nyc 83 Vulc, Nyc 83 Shr sau Nyc 83 Kids; vei gasi acum si editia aniversara D3 2001 – cel mai cautat model Osiris al tuturor timpurilor si cel mai apreciat pro-model Osiris – Taylor Bingaman. Iar – ca noutate super-tare – Osiris Uprise e un design fresh si foarte cool, exclusiv la u-man si My Closet. Pro-modelul lui Corey Duffel – Osiris The Duffel Kickback este si el o noutate in sezonul acesta, pe cand la categoria high-tops si mid-tops deja cunoscutele Osiris Rucker sau Osiris Raider fac furori si cu modelele pentru fete, si cu cele pentru baieti.

Bascheti Osiris

 

Colectia de toamna OSIRIS 2014 a ajuns in forta la u-man: cu 10 modele de tenisi care fac furori. Si daca esti in cautare de high-tops, combinatii clasice de culori, full blacks sau captuseli din blana – OSIRIS e raspunsul. Recomandarile noastre: Osiris NYC 83 fie ca e NYC 83 Vulc sau NYC 83 Shr, Osiris Bingaman Vulc – pro-modelul skaterului Taylor Bingaman, Osiris Relic, Osiris Sleak sau Osiris Raider – fiecare in 2 combinatii noi de culori.

Incaltaminte Osiris copii

Tenisi si Bascheti Skate Osiris pentru baieti si fete, adulti si copii, barbati si femei, gasiti la u-man si My Closet.

Exit mobile version