Diesel ® este o companie inovatoare fondata in Italia ce produce o colecție deosebit de variata de imbracaminte si incaltaminte casual pentru barbati si femei, de la blugi la tricouri si geci, de la lenjerie intima la tenisi si pantofi sport, de accesorii fashion de la ceasuri barbatesti si ochelari de soare pentru femei pana la genti si curele din piele, dar si o gama de cosmetice, in principal parfumuri si deodorante Diesel (seria Fuel for Life).

Colectiile de imbracaminte si incaltaminte Diesel au evoluat de-a lungul timpului, tocmai pentru a isi etala atitudinea, design-ul acestor colectii devenind adevarate referinte in industria modei casual. Diesel vine de la pasiune, individualitate și auto – exprimare. Diesel conduce industria denimului, a jeansilor, fiind un pionier al stilurilor si al „blugilor fashion”, un lider in design si inovatie, in ce inseamna lucrul bine facut.

vezi intreaga colectie de incaltaminte marca Diesel la

fashionup | my closet | b-mall

Renzo Rosso a creat marca Diesel în anul 1978 , si a ales un nume destul de contondent, ce se pronunta la fel oriunde in lume. Diesel a lansat prima sa campanie publicitara in anul 1991, “Diesel, for successful living “, intarindu-si astfel reputatia de brand ce inoveaza, chiar si in campaniile de marketing. Rosso a afirmat intr-un interviu acordat revistei Forbes, ca a invatat arta marketingului din Statele Unite, ca se bazeaza pe creativitatea specifica manufacturierilor italieni combinata cu fluxul si sistemul de productie german, iar controlul intern al calității garantează produse remarcabile oriunde sunt acestea concepute si fabricate. Iar cu un asemenea know how, nu este de mirare ca Diesel este o marca cosmopolita, cunoscuta si purtata pe orice continent, fiind aproape imposibil sa nu gasesti in garderoba unei persoane tinere macar o pereche de blugi Diesel, o geaca, un tricou, o curea sau geanta din piele sau, in cazul acesti articol, o pereche de incaltaminte sport sau casual marca Diesel.

Diesel nu răspunde la tendințe – le precede, le formeaza, le propaga. Iar incaltamintea Diesel continua aceasta traditie. Diesel creaza modele de incaltaminte atât pentru femei cat si pentru bărbați, oferta fiind deosebit de variata indiferent de stilul abordat sau de locul in care te afli. Tenisii, baschetii, pantofii sport sau incaltamintea casual Diesel din piele pot fi cumparati in aproape orice varianta de culori de la bleu aquamarine si culori neon pana la negru, rosu, roz sau portocaliu. Perechile de incaltaminte Diesel se caracterizeaza prin faptul ca sunt versatili, gama casual imprumutand confortul unui pantof sport dar si expresivitatea unui pantof autentic casual. Incaltamintea Diesel ofera nu doar unicitate si originalitate, ci si calitate prin durabilitate, simplitate si inovatie, prin urmare ofera-ti o aura cool datorita designului minimalist dar futurist, cu un profil urban, datorita pantofilor sport casual Diesel original creati “For a Successful Living”.

 

INCALTAMINTE DIESEL PENTRU BARBATI

 

INCALTAMINTE DIESEL DE DAMA

 

vezi intreaga colectie de incaltaminte marca Diesel la

FashionDays | my closet | b-mall

Exit mobile version