Supra Skytop, proiectati de geniul creator al lui Chad Muska, sunt considerati unii dintre cele mai mari hit-uri in industria de incaltaminte sport pentru skateri, reprezentand varful de lance al Supra Footwear alaturi de colectia Supra TK Society. Tehnologia materialului ce imbraca pantoful, de cinci ori mai rezistent ca pielea de caprioara, o talpa cauciucata ce permite o aderenta superioara si control sporit al skateboard-ului (si nu numai), o protectie suplimentara in dreptul tocului precum si lamela SupraFoam ce ofera rezistenta la impact dar si flexibilitate alaturi de elementele de siguranta a gleznei fac din aceste perechi adevarate icon-uri pentru sportul urban. Insa incaltamintea Supra nu inseamna doar calitate si tehnologie, inseamna un brand ce caracterizeaza pe cei atrasi de moda urbana, pe cei ce vor sa iasa in evidenta fara a fi privati de confort.

Imbinand muzica, skateboaring-ul, arta si stilul strazii, ghetele tip adidas, tenisii si baschetii Supra Skytop sunt fatosi, imbracandu-ti piciorul in stil si confort. Concentrandu-se asupra unor materiale si croieli unice, calitatea si maiestria designului pantofilor Supra Skytop sunt de neegalat. Infamous Supra Skytop combina designul progresiv cu stilul strazii, in timp ce Infamous TK Society impinge mai departe stilul inovator, combinand skate-style cu stilul strazii.

SUPRA un brand american, creat, inspirat si proiectat de persoane pasionate. Supra Footwear se straduiesc sa creeze modele noi si originale pentru oameni care apreciaza detaliile si calitatea. Incaltamintea Supra Skytop este purtata de numeroase staruri din domeniul atletismului, muzicii, precum Terry Kennedy, Erik Ellington, Jim Greco, Chad Muska, Tom Penny si Antwuan Dixon.

Incaltamintea Supra Skytop continua sa uimeasca prin tehnologia inovatoare si designul contemporan. Daca incaltati o pereche de skate-shoes Supra Skytop veti experimenta o senzatie incredibila de confort, si mai mult decat atat, Skaterii Supra ofera nu doar incaltamintea ca utilitate, ci un stil de viata, un manifest al culturii urbane. Aparitia lor deosebit de atragatoare, nu fac din adidasii Supra un brand exclusivist, preturile fiind decente, chiar daca ofera tehnologie pentru un sport de nisa. Tocmai datorita faptului ca sunt pantofi sport cu un deosebit simt estetic, au ajuns sa fie purtati si promovati de vedete din lumea R&B, Hip Hop sau Street Dance. Mult mai multe modele de skate shoes si alte articole marca SUPRA, nu doar cele din gama Skytop, gasiti la magazinele online My Closet si B-Mall.

Supra Skytop de dama

 

 

Supra SkyTop barbatesti

 

Mult mai multe modele de skate shoes si alte articole marca SUPRA, nu doar cele din gama Skytop, gasiti la magazinele online My Closet si B-Mall.

Exit mobile version