Acest model Angelcare este un interfon digital ultraperformant, cu functie de activare vocala. Aparatul este format din 2 unitati: o unitate a copilului si o unitate parentala. Unitatea parentala are leduri luminoase ce se aprind sincron cu zgomotele din camera copilului.

Aparatul are 8 canale, pentru evitarea interferentelor. In cazul unei pene de curent aparatul trece automat pe alimentarea cu baterii. Raza de actiune în camp deschis este de 250 m, iar in interior intre 80 si 100 m. Actionare sonora si vizuala in cazul pierderii comunicarii intre unitati. Ecran LCD color, usor de intretinut. Alimentarea unitatii parentale se face la priza, sau cu 4 baterii alcaline AAA (neincluse). Alimentarea unitatii copilului se face la priza sau cu 4 acumulatori AAA (inclusi). Transmitere in banda de frecventa de 864 MHz.

Calitatea sunetului este foarte buna, iar semnalul emis este puternic chiar si intre etaje. Sensibilitatea microfonului poate fi ajustata iar functia de termometru de camera si lampa de veghe fac din acest interfon digital pentru copii un produs complet.

Exit mobile version