Seturile de Jocuri educative Creionul Fermecat D-Toys recomandate pentru copii de gradnita cu varsta peste 3 ani le gasiti la Elefant.ro si eMAG. Gama de jocuri educative „Creionul fermecat” ajută la dezvoltarea spiritului de observație și a creativității, stimulând gândirea asociativă și imaginația, iar ilustrațiile drăguțe și prietenoase captează interesul și atenția copiilor. Jocurile Creionul Fermecat nu sunt deloc scumpe, au pretul undeva intre 32 si 40 de lei, iar efectul acestora asupra micilor copii este extraordinar.

Creionul Fermecat Puzzle

Oare de ce au jocurile din seria „Creionul fermecat” un succes atat de mare si sunt atat de indragite de cei mici? Oare din cauza creionului muzical adorabil, care canta melodii dragute de fiecare data cand micutul gaseste raspunsurile corecte pe plansele de joc? Sau datorita structurii interactive si a exercitiilor interesante, amuzante si puternic vizuale, care sunt atat de logice, incat pot fi intelese doar din imagini? Ori, fiindca micutul isi insuseste cunostintele de baza prin joaca, invata in mod intuitiv si distractiv? Deocamdata nici noi nu stim raspunsul, dar unul e cert: jocurile educative „Creionul fermecat” dezvolta spiritul de observatie, logica, creativitatea, abilitatile de concentrare si de rezolvare a problemelor, stimuleaza gandirea asociativa si imaginatia, iar ilustratiile dragute si prietenoase capteaza interesul si atentia copiilor, oferindu-i ore intregi de distractie inteligenta. Creionul Fermecat Puzzle, cu setul de baza 1, copiii pot invata cat e ceasul, unde traiesc diferite oameni sau animale, numerele, culori, meserii, forme, materii prime si multe altele. Jocul contine 16 cartoane ilustrate, creionul muzical si un puzzle de 24 de piese.

Creionul Fermecat Numerele

Creionul Fermecat – Numerele este un joc educativ cu ilustrații superbe, care stimulează gândirea și imaginația, captează atenția și dezvoltă spiritul de observație. Cu setul Numerele, copiii pot învăța numerele într-un mod intuitiv și distractiv. Jocul Creionul Fermecat Numerele contine 12 cartoane ilustrate și creionul muzical.

Creionul Fermecat – Alfabetul si Numerele

Creionul Fermecat – Alfabetul si Numerele. Cu acest set educativ copiii se pot familiariza cu alfabetul și cu numerele, dezvoltând spiritul de observație, logica, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor. Jocul conține 16 cartoane ilustrate, creionul muzical și un puzzle de 24 de piese.

Creionul Fermecat Animale Domestice

Creionul Fermecat Animale Domestice este un joc educativ interactiv și super distractiv care ajută la dezvoltarea logicii și a abilităților de concentrare și de rezolvare a problemelor. Cu setul Animale domestice, copiii învață care sunt animalele domestice, unde locuiesc, ce mănâncă, ce ne oferă și multe altele. Jocul conține 12 cartoane ilustrate și creionul muzical.

Creionul Fermecat Alfabetul

Cu jocul educativ Creionul Fermecat Alfabetul, copiii pot învăța literele într-un mod intuitiv și distractiv. Jocul conține 12 cartoane ilustrate și creionul muzical adorabil.

Creionul Fermecat Puzzle

Creionul Fermecat Puzzle, un joc interactiv și amuzant pentru copiii de gradinita (3 ani plus) cu exerciții puternic vizuale și logice, datorită cărora copilul își însușește cunoștințele de bază prin joacă. Cu Setul de bază 2, copiii pot învăța cu ce se hrănesc și unde locuiesc unele animale, care sunt funcțiile unor obiecte, ce se obține din materii prime și multe altele. Jocul conține 16 cartoane ilustrate, creionul muzical și un puzzle de 24 de piese.

Creionul Fermecat Interactiv Puzzle

Cu setul Creionul Fermecat Puzzle interactiv cu 20 de exerciții, copiii se pot bucura de fuziunea inedită a doua puzzle-uri de câte 35 de piese (cu basmele Punguța cu doi bani și Rățușca cea urâtă) cu distracția interactivă oferită de Creionul fermecat.

Gama de jocuri educative „Creionul fermecat” ajută la dezvoltarea spiritului de observație și a creativității, stimulând gândirea asociativă și imaginația, iar ilustrațiile drăguțe și prietenoase captează interesul și atenția copiilor. Seturile de Jocuri educative Creionul Fermecat D-Toys recomandate pentru copii cu varsta peste 3 ani le gasiti la Elefant.ro si eMAG.

Exit mobile version