depurtat.ro

Jocul Fibber la Noriel – joc de familie amuzant pentru copii peste 7 ani – este jocul in care nu conteaza ce joci, conteaza ceea ce spui, pentru ca daca eşti prin cu minciuna, îţi creşte nasul! Ai văzut cumva o fantoma? Sau mergi la cacealma? În jocul Fibber, trebuie să joci cărţile în ordine şi să spui ce carte joci. Nu ai cartea următoare? Atunci joacă o altă carte – dar ai grijă să nu te prindă ceilalţi cu minciuna, că îţi creşte nasul! Cel mai scurt nas câştigă! Jocul de familie Fibber este o jucarie Noriel. Vezi si oferta magazinelor eMAG.ro, elefant.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

Jocul de familie Fibber conţine: 4 perechi de ochelari, 11 nasuri, un suport de joc, 24 de cărţi (4 Bifgfoot, 4 Fantomă, 4 Extraterestru, 4 Vrăjitoare, 4 Dragon, 4 Joker), regulament.  Jocul Fibber la Noriel – joc de familie amuzant pentru copii cu varsta peste 7 ani. Hai la un Fibber, cum ai spus o minciuna cum iti creste nasul. Te-am prins cu matza-n sac.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Mai multe Jocuri Educative

Jocul de familie Fibber pentru copii cu varsta peste 7 ani poate fi cumparat de la Noriel la cel mai mic pret. Vezi si oferta magazinelor eMAG.ro, elefant.ro, nichiduta.ro si bestkids.ro.

answear.ro