Jocul Fibber la Noriel – joc de familie amuzant pentru copii peste 7 ani – este jocul in care nu conteaza ce joci, conteaza ceea ce spui, pentru ca daca eşti prin cu minciuna, îţi creşte nasul! Ai văzut cumva o fantoma? Sau mergi la cacealma? În jocul Fibber, trebuie să joci cărţile în ordine şi să spui ce carte joci. Nu ai cartea următoare? Atunci joacă o altă carte – dar ai grijă să nu te prindă ceilalţi cu minciuna, că îţi creşte nasul! Cel mai scurt nas câştigă! Jocul de familie Fibber este o jucarie Noriel. Vezi si oferta magazinelor eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

Jocul de familie Fibber conţine: 4 perechi de ochelari, 11 nasuri, un suport de joc, 24 de cărţi (4 Bifgfoot, 4 Fantomă, 4 Extraterestru, 4 Vrăjitoare, 4 Dragon, 4 Joker), regulament.  Jocul Fibber la Noriel – joc de familie amuzant pentru copii cu varsta peste 7 ani. Hai la un Fibber, cum ai spus o minciuna cum iti creste nasul. Te-am prins cu matza-n sac.

Mai multe Jocuri Educative

Jocul de familie Fibber pentru copii cu varsta peste 7 ani poate fi cumparat de la Noriel la cel mai mic pret. Vezi si oferta magazinelor eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

Free Divi WordPress Theme, Find new Free Android Games at dlandroid24.com