Maimu Știe este un joc spectaculos si educativ care învață copilul să facă legături între diferite concept și să recunoască obiecte, culori și forme. Maimu e maimuțica teribil de isteață care le știe pe toate! Nu poți s-o păcălești nu nimic! Pune-o la încercare și ai să vezi! Jocul pentru copii cu varsta de 4-5 ani Maimu Stie poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la Librăria Delfin și Noriel.

Joc pentru copii 4-5 ani Maimu Stie Noriel

Joc pentru copii 4-5 ani Maimu Stie Noriel

Cum se joaca Maimu Stie de la Noriel? Pune planșa în suport si maimuțica în cercul din stânga planșei. Rotește maimuțica pe loc, până când banana din mâna ei este îndreptată spre imaginea pe care vrei să o alegi. Încearcă să ghicești ce imagine din cercul din dreapta corespunde imaginii pe care ai ales-o în cercul din stânga. Vrei să vezi dacă ai avut dreptate? Pune maimuțica în centrul cercului din dreapta și dă-i drumul. Maimuțica cea isteață se va roti singură până când banana din mâna ei va indica imaginea corectă! Jocul pentru copii cu varsta de 4-5 ani Maimu Stie poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la Noriel.

Jocuri similare Maimu Știe recomandate

Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele Noriel, Libraria Delfin, eMAG.ro, elefant.ronichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

Exit mobile version