Jocul Animale din continente de la D-Toys este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani. Jocul clasic și îndrăgit al multor generații de copii Animale din continente de la D-Toys, cu regulile și frumoasele ilustrații realizate de Ioan Nicolau, revine acum pe piața românească și cea internațională, pentru a infrumusetea lumea micilor copii, a le dezvolta cultura generala, a crea momente de calitate si lega relatia dintre parinti si copiii lor, aducand pe langa bucuria jocului si nostalgia impartasirii propriei noastre tinereti. Datorită fanteziei nemărginite a creatorului Ioan Nicolau, imaginilor desenate cu mult talent și minuțiozitate, joaca cu „Animale din continente” asigură distracție maximă dar totodată antrenează memoria, logica și mai ales dezvoltă cultura generală. Jocul de la D-Toys Animale din continente vă invită la o călătorie nostalgică în timp cu jocul generațiilor anterioare, care au crescut și și-au lărgit orizontul cunoașterii prin expedițiile imaginare efectuate în toate cele 5 continente.

Jocul Animale din Continente D-Toys

 

Suntem încrezători că acest joc minunat Animale din continente de la D-Toys va avea un impact pozitiv și intens și asupra copiilor secolului XXI  si merita sa il aveti in casa mai ales in perioada in care orele pe care le putem petrece afara au devenit din ce in ce mai putine.

Jocul pentru copii cu varsta de peste 7 ani “Animale din Continente”, este un joc de familie produs de D-Toys, un remake dupa decade, ce poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la www.jucarie.ro.

Exit mobile version