depurtat.ro

O colecţie fantastică de jocuri pentru toată familia! Sah, Table, Remi, Junior Bingo, Iams, Solitaire, Junior Bingo, Monopoly Bucuresti. Petreceti timp de calitate in familie impreuna cu copiii!

yves-rocher.ro

 

Tactic Joc de sah cu piese din lemn

Set de sah marca Tactic care contine o tabla de joc si 32 de piese din lemn. Varsta recomandata: pentru copii peste 7 ani.

Set de sah marca Tactic care contine o tabla de joc si 32 de piese din lemn.

Sah cu piese din lemn

comanda online aici

 

Joc Domino pentru copii

 

Joc domino care va oferi momente placute intregii familii. Contine 28 de piese de domino de calitate si instructiuni. Instructiunile in limba romana se gasesc in interior. Varsta recomandata: copii peste 7 ani

Joc domino care va oferi momente placute intregii familii. Contine 28 de piese de domino de calitate si instructiuni.

Joc Domino pentru copii

comanda online aici

 

Tactic Joc Solitaire

 

Solitaire este un joc clasic ce poate fi jucat in multe moduri diferite. Plasati cele 32 bile de lemn pe tabla de joc astfel incat sa lasati o pozitie libera in mijlocul tablei. Bilele se pot muta urmand regula: trebuie sa sariti peste o alta bila si sa aterizati intr-o casuta libera. Indepartati bila peste care ati sarit de pe tabla de joc. Scopul jocului este de a captura cat mai multe bile.

Toate piesele acestui joc sunt din lemn de buna calitate, include si o cutie de lemn pentru depozitare si transport facil. Joc recomandat pentru copii cu varsta mai mare de sapte ani.

Solitaire este un joc clasic ce poate fi jucat in multe moduri diferite.

Solitaire Joc clasic copii peste 7 ani

comanda online aici

 

Monopoly pentru copii – Bucurestiul

 

Cel mai faimos joc de tranzacţii imobiliare, în varianta standard, cu străzile din Bucureşti. Mişcă-te pe tablă, vinde şi cumpără proprietăţi şi construieşte case şi hoteluri din mers. Scopul e să faci tranzacţii profitabile şi să te îmbogăţeşti rapid – în curând vei deţine totul! Varsta recomandata:+8 ani

Monopoly, cel mai faimos joc de tranzacţii imobiliare, în varianta standard, cu străzile din Bucureşti.

Monopoly Bucuresti – joc pentru copii

comanda online aici

 

Sah chinezesc din lemn

 

Sahul Chinezesc este unul dintre cele mai jucate si cunoscute jocuri de strategie din lume, cu reguli foarte usor de invatat. Jocul de Sah Chinezesc poate fi jucat de doi, trei, jucatori, acestia plasandu-si pionii pe tabla asa incat sa se afle in colturi opuse doi cate doi daca exista un numar par de jucatori. In cazul in care sunt trei jucatori atunci acestia isi vor plasa piesele in trei triunghiuri echidistante.

Scopul jocului este de a-ti muta toti pionii in coltul opus celui din care pornesti. Pionii se pot muta in doua moduri: in adancitura adiacenta sau pot sa faca una sau mai multe sarituri peste pioni adiacenti atata timp cat in directia de salt se afla o adancitura libera (ca la jocul de Dame). Castiga jucatorul care reuseste primul sa-si mute toti pionii in coltul opus.

Un joc de strategie deosebit, cu multe variatii, ce va va tine ocupati pentru mult timp. Toate piesele sunt din lemn de buna calitate, include o cutie de lemn pentru depozitarea pieselor de joc si transport facil. Recomandat pentru copii cu varsta mai mare de sapte ani.

ahul Chinezesc este unul dintre cele mai jucate si cunoscute jocuri de strategie din lume, cu reguli foarte usor de invatat.

Joc de sah chinezesc cu piese din lemn

comanda online aici

flanco.ro/

 

Joc Matematic Kalaha – Mancala

 

Kalaha sau Mancala este un joc matematic si nu unul de noroc, deci rezultatul jocului depinde doar de strategia fiecarui jucator. Mancala, in cele mai multe dintre versiunile sale, se joaca de obicei in doi. Ambii jucatori au pe tabla de joc in dreptul lor un numar fix de casute, de obicei cate 6.

Regulile jocului Mancala. Mancala se joaca in 2 persoane. Fiecare jucator are in fata sa pe table de joc 6 casute in care se vor regasi cate 4 pietre., iar in dreapta fiecaruia se regaseste casuta in care puncteaza, aceasta fiind putin mai mare ca dimensiune si avand denumirea de Mancala. Primul jucator va alege o casuta din dreptul sau din care va lua toate cele 4 pietre, si le va pune , una cate una, in sensul acelor de ceasornic in gaurile invecinate. Aceasta operatiune mai este cunoscuta si sub numele de “semanat”. Scopul este sa aduci cat mai multe pietre in casuta din dreapta in care se puncteaza, insa nu este obligatoriu ca jucatorul sat ermine runda punctand in casuta lui.

In cazul in care ajunge la casuta lui cu mai mult de o piatra, va pune una acolo si restul in casutele din fata adversarului, astfel pietrele vor circula incontinuu pe toata table de joc, insa niciodata jucatorul nu va lasa pietre in Mancala adversarului, ci va sari intotdeauna peste ea.

Desi jucatorii isi controleaza fiecare latura sa, de multe ori mutarile sunt facute si pe latura adversarului. De asemenea, daca o singura piatra este plasata intr-o casuta goala ce apartine laturii jucatorului, iar vizavi de aceasta – pe latura adversarului – casuta este plina cu pietre, jucatorul va lua acea piatra, dar si pietrele de vizavi si le va muta pe toate in Mancala sa din dreapta, astfel punctand.

De retinut: cele 12 casute mici – 6 pe o parte si 6 pe cealalta – nu apartin nimanui, continutul acestora este comun ambilor jucatori.

Kalaha sau Mancala este un joc matematic si nu unul de noroc, deci rezultatul jocului depinde doar de strategia fiecarui jucator.

Jocul Kalaha – Mancala

comanda online aici

 

Joc de table cu piese din lemn

Setul de table contine: 1 tabla de joc, 30 de piese de joc din lemn (15 albe si 15 negre), 2 zaruri si 1 zar special. Instructiunile in limba romana se gasesc in interior. Recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani.

Setul de table contine: 1 tabla de joc, 30 de piese de joc din lemn (15 albe si 15 negre), 2 zaruri si 1 zar special

Joc de table cu piese din lemn

comanda online aici

 

Junior Bingo: Bingo pentru micuti

 

Junior Bingo este un excelent joc pentru copii de toate varstele. Invarte tititezul si incearca sa formezi un rand de cinci picturi pe tabla de bingo. Primul jucator care reuseste invinge. Varsta recomandata 4-10 ani. Numar jucatori 1-4.

Junior Bingo este un excelent joc pentru copii de toate varstele.

Junior Bingo pentru copii

comanda online aici

 

Joc Tactic Remi (Rummy) de voiaj

 

Versiunea de voiaj a clasicului joc de remi sau rummy. Jocul este ambalat in cutie de carton. Poate fi jucat in 2-4 jucatori. Contine 104 piese de remi. Instructiunile in limba romana se gasesc in interior.

Versiunea de voiaj a clasicului joc de remi sau rummy.

Joc remi (rummy) de voiaj

comanda online aici

 

Set de jocuri pentru copii

O colecţie fantastică de jocuri pentru toată familia! Include: jocul pe tablă Sus-Jos, jocul cu zaruri Yatzy, cărţi de joc, Sudoku pe trei nivele de dicultate şi un joc de petrecere inedit si distractiv, Concursul de gadgeturi. 5 jocuri într-o cutie! Varsta recomandata: peste 4 ani

 colecţie fantastică de jocuri pentru toată familia! Include: jocul pe tablă Sus-Jos, jocul cu zaruri Yatzy, cărţi de joc, Sudoku pe trei nivele de dicultate şi un joc de petrecere inedit si distractiv

Set de jocuri pentru copii

comanda online aici

answear.ro