depurtat.ro

O jucarie educativa si creativa pentru copilul tau. Fantacolor Daisy este o planseta in forma de floare si cutie pentru piese cu sase petale, cu ajutorul careia poti crea mozaicuri prin inserarea pieselor in planseta. Este o activitate amuzanta, creativa si educationala ce stimuleaza recunoasterea culorilor, dezvolta manualitatea si antreneaza coordonarea ochi-mana a copilului.

Setul contine: 240 piese in 6 culori ce pot fi sortate inainte de inceperea unei noi compozitii si ordonate in cele 6 petale cu efect decorativ atractiv. Planseta inchide partea superioara a cutiei pentru piese. Toate piesele sunt facute din material plastic flexibil de inalta calitate, usor de spalat. Piesele au margini rotunjite, nu se rup usor si sunt sigure. Diametrul pieselor este de 10 mm.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent! Fabricate in Italia.

click pentru pret

 

Exit mobile version