Creaza universul Star Wars cu ajutorul jucariilor actionabile cu telecomanda sau dispozitive wireless ce “infatiseaza” robotii, droizii, navetele si masinile de lupta din Razboiul Stelelor.

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ AT-AT U-Command

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ AT-AT U-Command. Dimensiuni produs: 44,45 cm lungime x 17,78 cm latime x 36,83 cm inaltime. Cu ajutorul telecomenzii, puteti transmite jucariei AT-AT comenzi IMEDIATE sau PROGRAMATE. Priviti-o cum se pune in miscare, cum merge si cum trage cu tunul cu laser! Peste 1000 de combinatii de actiuni programabile! Alte specificatii AT-AT U-Command: telecomanda cu infrarosu programabila, Cap motorizat, Tunuri grele cu laser, Buton Play, Picioare motorizate.

vezi info & pret Star Wars™ AT-AT U-Command

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ AT-AT U-Command

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ AT-AT U-Command

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2. R2-D2™, Robot interactiv cu peste 1000 de combinatii de actiuni programabile. Dimensiuni produs: 37.46 cm lungime x 30.48 cm latime x 48.26 cm inaltime. Aduceti la viata robotul dumneavoastra preferat cu Star Wars Robot R2-D2. Folositi telecomanda pentru a comanda R2-D2 in toate directiile si utilizati cele 10 butoane pentru a programa peste 1000 de functii. Rebel Alliace nu va avea nicio sansa atunci cand trimiteti robotul in actiune. R2-D2™ in editie de colectie. Cu ajutorul telecomenzii, puteti transmite jucariei comenzi imediate sau programate. Adresati-va robotului, iar acesta va raspunde! Observati-l cum se roteste, se inclina si merge, vorbeste rotindu-si capul, emite lumini si efecte sonore. Apasati butonul proiectorului de holograme pentru a observa o imagine a Printesei Leia™ proiectata pe perete!

Jucarie cu telecomanda Star Wars Robotelul Droid R2-D2

Caracteristici Jucarie Droid R2-D2 Razboiul Stelelor: Actionat de 3 motoare controlate de un microprocesor, microfon incorporat pentru activare vocala, proiector de holograme cu imaginea Printesei Leia, se roteste, isi roteste capul, se inclina si merge, se deplaseaza in S. Corpul robotului R2-D2 se inclina pentru a merge iar capul se roteste in timp ce robotul vorbeste. Jucaria Robot R2-D2 proiecteaza imagini pe perete si are o multime de efecte sonore.

vezi info & pret Robotelului Star Wars R2-D2

Functii Jucarie robot R2-D2 Star Wars: receptor infrarosu, LED albastru si rosu, cap rotitor, microfon, buton de reactivare, proiector de holograme, telecomanda cu infrarosu, prevazuta cu 12 butoane functionale. Joystick dublu pentru manevrabilitate sporita. Actiuni si efecte sonore programabile. Robotul de jucarie R2-D2 din celebrul film Star Wars are peste 1000 de combinatii de actiuni programabile.

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars Han Solo Millennium Falcon

 

Jucarie cu telecomanda Star Wars Han Solo Millennium Falcon. Aduceti la viata naveta spatiala Millennium Falcon a lui Han Solo cu Star Wars Millenium Falcon StarShip. Controlul miscarilor vehiculului se face cu ajutorul joystick-ului dublu sau prin actionarea oricarei actiuni pre-programate. Preluati controlul telecomenzii si pilotati vehiculul in urmatoarea misiune, in interior sau in aer liber. Naveta Millennium Falcon din celebrul film Star Wars are peste 1000 de combinatii de actiuni programabile.

Jucarie cu telecomanda Star Wars Han Solo Millennium Falcon

vezi info & pret Naveta lui Han Solo Millennium Falcon

 

Droidul Sphero BB-8 din Razboiul Stelelor

 

Faceţi cunoştinţă cu micul robot de jucărie acţionat din telefon sau tabletă: droidul BB-8 din ultima serie Star Wars The Force Awakenes. Acest droid este autentic şi avansat, purtător al unei personalităţi adaptive ce se schimbă pe măsură ce te joci cu el. Bazat pe interactiune cu ajutorul unui device mobil, BB-8 va fi droidul tău personal ce răspunde la comenzi vocale. Droidul BB-8 de jucărie poate patrula independent prin casă, poate fi ghidat şi chiar poate înregistra filme holografice. BB-8 este mai mult decât o jucărie, este un prieten interactiv.

 

Vezi unde este cel mai mic preţ la robotul de jucarie Sphero Droidul din Star Wars BB-8 în oferta emag.ro quickmobile.ro | amazon.co.uk.

 

Pret Robot Sphero Star Wars Droid BB-8

 

Droidul de jucărie BB-8 se misca real, exact ca modelul din Razboiul Stelelor fiind ghidat de smartphone sau tabletă. Acesta te ascultă şi îţi răspunde, recunoaşte şi reacţionează la vocea ta. Cu un comportament autonom şi cu o minte proprie, droidul electronic BB-8 este adaptiv şi învaţă din ce în ce mai multe pe măsură ce interacţionează cu tine. În pachet veţi găsi droidul BB-8, baza de încărcare pe inducţie, cablul micro USB şi un ghid de iniţiere rapid.

mai multe jucarii Star Wars actionate cu telecomanda sau prin dispozitive wireless, veti gasi la eMAG.ro.

Exit mobile version