depurtat.ro

Jucăriile din plus care spun poveşti în limba română sunt printre cele mai reușite jucării pentru copii mici. Acest tip de jucării le permite copiilor să îşi dezvolte imaginaţia, deoarece le oferă posibilitatea de a se distra cu o jucărie care pare vie spunându-le o poveste, oferindu-le o metodă distractivă de a învăţa, deoarece multe dintre ele spun poveşti educative care îi ajuta pe copii să înţeleagă diverse concepte şi să îşi dezvolte cunoştinţele.

yves-rocher.ro

În plus, jucăriile din pluș sunt adesea moi şi confortabile, ceea ce le face ideale pentru a fi îmbrăţişate la ora de somn, ora ideală pentru o poveste ce trezește imaginația și poate oferi vise plăcute. Jucăriile din pluș care spun povești în limba română oferă copiilor o sursă de confort, siguranță, învățăminte, și pot face mai ușor tranziția înspre obișnuința de a adormi singuri, fără părinți.

Cunoașteți cu siguranță succesul avut de jucăria Mickey Mouse Povestitorul și chiar de Motanul Vorbitor Talking Tom, de atunci mai mulți producători de jucării români s-au îndreptat către acest tip de jucărie interactiv educativă. Și acesta este și scopul prezentului articol, de a vă arăta cele mai frumoase jucării din pluș cu povestitori înțelepți.

Jucăriile din pluș interactive care spun povești în limba română, sunt în general, recomandate copiilor cu vârsta între 1 și 5 ani, dar observăm o tendință a famililor de români din străinătate să cumpere aceste jucării și pentru copii mai măricei, motivele fiind destul de evidente.

Cumpără o jucărie simpatică, educativă și interactivă care hrănește imaginația copilului, Toto Povestitorul, Ursulețul Hugo, Iepurașul Trăncănilă sau pe Cățelușul Bruno.

Jucăria de pluș cu povești în Română Toto Povestitorul

Jucărie din pluș cu ursulețul Toto. Printr-o simplă apăsare de buton, Ursulețul Povestitor Toto poate spune povești sau cânta melodii drăguțe pentru copii. L-am găsit în această ofertă.

Toto Povestitorul - Ursulețul de pluș care spune povești în limba română
Toto Ursuletul Povestitor – care spune povești în limba română
Toto Povestitorul - Ursulețul de pluș care spune povești în limba română
Toto Povestitorul – spune povești în limba română
Toto Povestitorul - Ursulețul de pluș care spune povești în limba română
Toto Povestitorul cu povești în limba română

Toto – Povestește și cântă în limba Română

Mai sunt câteva variante ale lui Toto, cu senzori și funcții diverse, denumit Toto Povestește și Cântă, vedeți în oferta eMAG.ro. Toto este ursuletul istet, care iti spune povesti, iti canta si interactioneaza cu tine! Citeste cu el! Canta cu el! Stie povesti si cantece traditionale romanesti! Are sase senzori pe corp, prin atingerea carora copiii pot interactiona cu el.

Toto Povestește și cântă jucarie plus in limba română
Toto Povestește și cântă jucarie plus in limba română

Toto spune cu multa iscusinta si mult haz opt povesti indragite din carticica lui magica.  Aceasta carticica, trimisa din Lumea Copiilor, iti va aduce opt povesti minunate. Ele te vor purta intr-o lume fabuloasa, pe care nu ai mai intalnit-o pana acum. Asculta-le, citeste-le si lasa-te fermecat de ele!

vezi prețul

Jucarie Interactiva Dimian Ursuletul Povestitor Hugo

Jucăria interactivă Dimian Ursulețul Povestitor Hugo este un alt animăluț de pluș interactiv. Jucăria educativă îl prezintă pe Hugo, un ursuleț drăgut care poate spune 3 povești în limba română, și își poate mișca ochii. Foarte amuzant. Este recomandat copiilor cu varsta de 2 +ani.

Pe Ursulețul Povestitor Hugo Dimian, l-am găsit atât la emag.ro , cât și la bestkids.ro, BeKid, Nichiduta și elefant, prețurile pot să difere destul de mult. Un produs Peak Toys.

flanco.ro/
Jucarie Interactiva Dimian Ursuletul Povestitor Hugo
Jucarie Interactiva Dimian Ursuletul Povestitor Hugo
Jucarie Peak Toys din plus Hugo Povestitorul in limba romana
Jucarie Peak Toys din plus Hugo Povestitorul in limba romana

vezi prețul la emag.ro, bestkids.ro, BeKid, Nichiduta și elefant

Jucarie de plus interactiva Noriel Pets – Trancanel Iepurasul Povestitor

Trancanel este iepurasul dragatos care canta si spune povesti! Apasa butonul de pe piciorul lui drept ca sa asculti o poveste sau butonul de pe piciorul stang ca sa asculti un cantecel!

Ce știe să facă jucăria Iepurașul Povestitor Trăncănel de la Noriel, gama Noriel Pets?

  • cântă 10 cantecele: Multi ani traiasca; Iepuras coconas; Alunelu, alunelu; Cantecul elefantilor; Ceata lui Pitigoi; Daca vesel se traieste; Elefantul Cici; Nu mi-e frica de Bau-Bau; Oac, oac, diri diri da; Vulpe, tu mi-ai furat gasca
  • povestește 10 povesti: Croitorasul cel viteaz, dupa Fratii Grim; Ratusca cea urata, dupa Hans Christian Anderson; Prostia omeneasca, dupa Ion Creanga; Aleodor imparat, dupa Petre Ispirescu; Alba-ca-zapada si Rosie-ca-Roza, dupa Fratii Grim; Neghinita, dupa Barbu St. Delavrancea; Povestea lui Harap-Alb, dupa Ion Creanga; Danila Prepeleac, dupa Ion Creanga; Jack si vrejul de fasole, dupa Joseph Jacobs; Lampa lui Aladdin.
Noriel Pets - Trancanel Iepurasul Povestitor
Noriel Pets – Trancanel Iepurasul Povestitor
Jucarie de plus interactiva Noriel Pets - Trancanel Iepurasul Povestitor
Jucarie de plus interactiva Noriel Pets – Trancanel Iepurasul Povestitor

mergi în magazinul online Noriel

Jucarie de plus interactiva Noriel Pets – Bruno Edu

E tot ce ti-ai dorit: un catel care vorbeste cu tine, un explorator care ramane mereu alaturi de tine, un profesor care creste odata cu tine, o jucarie de plus cu multa personalitate! Jucăria Noriel Pets – Bruno Edu are 3 moduri de joc cu 3 dificultati, adecvate pentru 3 etape de dezvoltare, ca sa inveti ceva nou la orice varsta prin 21 de activitati distractive si educative!

Jucarie de plus interactiva Noriel Pets - Bruno Edu
Jucarie de plus interactiva Noriel Pets – Bruno Edu

cumpără direct de la Noriel

Jucăria interactiv educativă este prevazut cu 8 butoane cu forme, culori si cifre diferite, care corespund partilor corpului si care au functii diferite in fiecare mod de joc. Vine cu accesoriile care te indruma in explorarile tale pe taramul cunoasterii: o „busola“ cu 4 butoane corespunzand punctelor cardinale si un poster de 42 x 30 cm cu harta vesela a lumii! Zeci de jocuri într-o singură jucărie Noriel Pets – Bruno Edu.

Pe Mickey si Minnie Mouse ii gasiti aici.

answear.ro