Impresioneaza-ti prietenii cu jucariile figurine Spiderman ce imita perfect ca design eroul renumitului film de animatie Spiderman. Figurine Spiderman articulate sau cu accesorii pentru copii cu varsta incepand de la 3 ani in functie de model si accesorii. Orice copil, orice tanar si orice om isi doreste cu ardoare sa cunoasca mai multe despre parintii lui atunci cand de mic este lipsit de prezenta si ocrotirea lor. Peter Parker nu face exceptie. Cand actele gasite intr-o servieta care ii apartinuse demult tatalui sau il indreapta spre OSCORP – o companie in a carei laboratoare se fac experiente misterioase – si spre ciudatul doctor Curt Connor, lucrurile iau o turnura cu totul si cu totul neasteptata. Asa incepe a noua aventura a mereu Uimitorului, a mereu Surprinzatorului Om-Paianjen…The Amazing Spiderman! Figurine Spiderman pot fi achizitionate la preturi mai ieftine de la Nichiduta, NorielBestKids , eMAG. 

Figurine articulate Spiderman Omul Paianjen

Figurine Spiderman ieftine la BestKids si emag

Inamicii eroului nostru sunt de toate categoriile, creaturi infricosatoare si care de care mai ciudate ca infatisare. Luptele cu acestia nu se dau doar in aer, la sol sau pe pereti. Iar atunci cand trebuie sa infrunte adancurile marilor, Spiderman foloseste un costum special, cu masca subacvatica si chiar cu…aripioare! Pentru ca trebuie sa te comporti perfect adecvat in orice mediu, nu? Poate să înceapă aventura?

Figurine Spiderman BestKids

Pentru ca lupta impotriva raufacatorilor este mereu o provocare, Spider-Man are nevoie de costumele si armele lui speciale. Ajuta-l pe eroul tau preferat in lupta impotriva raului. Figurina este articulata si poate face diverse miscari acrobatice; vine insotita de diverse accesorii.

Pentru a-i proteja pe cei nevinovati si pentru a lupta impotriva criminalitatii, uneori SPIDER-MAN are nevoie de mai mult decat de aptitudinile sale de folosire a panzei de paianjen. Figurina este prevazuta cu un lansator Power Webs montat pe brat! Ataseaza-i lansatorul pe brat si incarca proiectilul. Apoi flexeaza si trage pentru a declansa o actiune nimicitoare cu panza de paianjen impotriva fortelor raului! Figurina este insotita de accesorii.

Descopera noi aventuri alaturi de aceasta incredibila figurina Spider-Man, de 30 cm. Fii pregatit sa deschizi un atac la scara mare asupra tuturor dusmanilor legii.

Masinuta si figurina Spiderman

Dacă îţi place viteza si aventurile interesante ale lui Spider Man, atunci acest set este făcut pentru tine! Vehiculul special Power Webs Turbo Cruiser se poate lansa cu ajutorul pânzei lui Spider Man, care poate înainta la o distanţă de 4,5 metri. Vehiculul lui Spider Man va asigura o distracţie grozavă, urcă-i figurina şi poate să înceapă aventura! Dimensiune: aproximativ 13 cm. Varsta recomandata : +4 ani

Conţinutul cutiei:

  • 1 figurină Spider Man
  • 1 vehicul Turbo Cruiser Power Webs
  • structură de lansare
Figurina Spiderman cu lansator

Fă cunoştinţă cu armele secrete ale super-eroului, pe care le foloseşte doar atunci când nu este sigur ca ii va învinge pe răufăcătorii. Oare Spider Man acum va avea nevoie de ajutorul armelor?  Lansatorul grozav de discuri trebuie doar să-; tragi în spate, apoi după ce il laşi liber acesta aruncă discurile! Cu arma grozavă ii poţi învinge cu uşurinţă pe răufăcătorii! Setul include: figurină acţiune SpiderMan, lansator discuri ce se poate cupla. Dimensiunea figurinei: 8 cm. Varsta recomandata : +4 ani.

Figurina Spiderman

Figurina Spiderman Titan Hero de 30 cm de la Hasbro.  Varsta recomandata : de la 3 ani. Dimensiune : 30 cm.

Figurina Spiderman Ultimate

Foloseşte pânză imensă, în aşa fel ca super-eroul să poată urmări mai eficient pe răufăcători. Spider-Man este capabil să lanseze pânză oricând, a cărui material lipicios sa prindă în capcană pe criminalii care vor să scape. Dar oare şi de această dată va avea succes? Ajută-l, şi cu siguranţă veţi prinde pe răufăcătorii! Membrele figurinei sunt flexibile. Dimensiunea figurinei: 15 cm. Varsta recomandata : +4 ani.

Conţinutul setului Spiderman:

  • Figurina Spide-Man
  • Accesoriu capcană pânză
Figurina ATV Spiderman

Acest vehicul il poţi pune în mişcare cu ajutorul unui lansator special, pe care va călători super-eroul Spider Man. Jucăria este dotată cu tehnologia Power Webs, panza lui Spiderman o poti agata de lansator, si tragand in spate, il poti lansa deindata. Vehiculul ATV poate rula chiar şi 4 metri, şi va putea prinde pe răufăcătorii. Dimensiune: aproximativ 13 cm. Varsta recomandata : +4 ani

Conţinutul cutiei:

  • 1 figurină Spider Man
  • 1 vehicul ATV Power Webs
  • 1 structură de lansare
Spiderman Rocket Ramp

Pe lângă armele grozave SpiderMan are la dispoziţie un mijloc de transport trucat, ca să poate ca să poata lupta cu succes împotriva adversarilor. Pe rampă il poţi aşeza cu ajutorul unei skateboard, apoi cu ajutorul pânzei il poţi lansa extrem de departe! Rampa asigură o bază bună de pornire, şi după acesta Spider Man zboară şi zboară… Astfel ii poate surprinde pe adversarii săi din aer! Dimensiunea figurinei: 8 cm. Varsta recomandata : +4 ani.

Setul include:

  • Figurină acţiune SpiderMan
  • lansator rampă
Figurine Spiderman pot fi achizitionate la preturi mai ieftine de la Nichiduta, Noriel.roBestKids , eMAG.
Exit mobile version