depurtat.ro

Distreaza-te pe apa si pe uscat cu broscutele testoase Robo Turtles! Pune broscutele electronice Robo Turtles de la Zuru pe stancile din acvariul lor incapator sau oriunde in apropierea apei urmareste-le mersul incet si leganat catre mal. Broscutele merg si inoata datorita tehnologiei microrobotice cu care sunt dotate. Testoasele Robot RoboTurtle de la Zuru functioneaza pe baza de 2 baterii LR44 incluse in pret.  Jucariile ROBO Turtles, Testoasele Robot de la ZURU in oferta magazinului online www.nicoro.ro.

 

Set Acvariu si Testoasa Robo Turtle

 

Set acvariu si Testoasa Robo Turtle. Acvariul este fabricat din material plastic transparent pliat care se asambleaza precum o piscina de gradina. Broscutele folosesc inotatoarele mobile pentru a merge sau pentru a inota si a se roti in apa. Testoasele imita perfect miscarile animalelor adevarate si sunt la fel de dragalase ca ele! Testoasa Robo Turtle verde are carapacea colorata in mai multe nuante de verde, galben si maro, pentru a se integra perfect intre stancile si vegetatia decorative din acvariu. Pe capul, pe codita si pe inotatoarele de culoare verde are solzi micuti, intocmai ca broastele testoase reale. Robo Turtle are capul si ochii alungiti, de reptila, iar pe cap are trei solzi maro.

yves-rocher.ro

Cand sunt apasate usor pe carapace, ele incep sa mearga, in cautarea apei. Testoasele se opresc din mers cand intra in apa sau, pe uscat, dupa 6-12 secunde. Odata intrate in apa, ele incep sa inoate imediat, fiind dotate cu senzori de miscare, la fel ca toate jucariile acvatice electronice din gama Zuru. Colectioneaza toate broscutele testoase Robo Turtle si bucura-te de joaca, oriunde ai fi!

Pentru prelungirea duratei de viata a bateriilor, broscutele se opresc din mers dupa 6-12 secunde si din inot, dupa 4 minute. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Setul include: 1 broscuta Robo Turtle verde – disponibila exclusiv in setul cu acvariu, 1 acvariu, 1 inel pentru fixarea partilor superioare ale acvariului, 1 stanca decorativa. Dimensiuni broscuta: 10 x 1,6 x 7,2 cm. Material: plastic si silicon

flanco.ro/

 

Testoasa Robo Turtle maro

 

Testoasa Robo Turtle maro are carapacea colorata in mai multe nuante de maro-roscat si crem, pentru a se putea ascunde mai bine in vegetatia subacvatica. Pe capul, pe codita si pe inotatoarele de culoare crem are solzi micuti, intocmai ca broastele testoase reale. Robo Turtle are capul si ochii alungiti, de reptila, iar pe cap are trei solzi maro.

Broscutele electronice Zuru Robo Turtles de la Nicoro merg si inoata datorita tehnologiei microrobotice cu care sunt dotate. Cand sunt apasate usor pe carapace, ele incep sa mearga, in cautarea apei. Testoasele se opresc din mers cand intra in apa sau, pe uscat, dupa 6-12 secunde. Odata intrate in apa, ele incep sa inoate imediat, fiind dotate cu senzori de miscare, la fel ca toate jucariile acvatice din gama Zuru.

 

Testoasa electronica Robo Turtle roz

 

Testoasa Robo Turtle roz are carapacea colorata in mai multe nuante de roz, mov, galben si alb. Pe capul, pe codita si pe inotatoarele de culoare roz are solzi micuti, intocmai ca broastele testoase reale. Robo Turtle are capul si ochii alungiti, de reptila, iar pe cap are trei solzi roz.

 

Cel mai mic pret la jucariile inteligente, Testoasele Electronice Robot Zuru RoboTurtles il veti gasi online in magazinul www.nicoro.ro.

answear.ro