depurtat.ro

Daca iti doresti sa ai si tu un jurnal la fel ca al Violettei, un Jurnal cu lacat atunci l-ai gasit! La LibrisCarturesti sau eMAG. . Daca esti un fan al celebrului personaj sau al actritei de televiziune Disney Martina Stoesse, atunci acest jurnal trebuie sa il ai obligatoriu. In paginile lui iti vei putea nota gandurile, visurile, planurile, diverse lucruri care iti fac placere sau care e bine sa le ai la indemana. Prietenii tai au un loc aparte, la fel si amintirile tale.

O gama variata de articole Violetta la eMAG

depurtat.ro

Jurnalul secretelor Violettei, jurnalul exact ca cel din film, are 120 file, fiecare pagina cu un design special Violetta Disney. Identic cu cel din film, cu inchidere magnetica, contine multe pagini gata sa iti primeasca secretele pe care le vei scrie acolo, intocmai cum face si Violetta, celebra vedeta a serialului de televiziune, interpretata de Martina Stoesse. Editia originala cartonata. Dimensiuni: 21x15x1.7cm

Poate fi cumparat de la magazinul Carturesti(link jurnal) magazin online de unde veti putea gasi cele mai multe articole Disney Violetta, de la rechizite pana la truse de machiaj. Va recomandam sa vedeti si oferta de decoratiuni si produse pentru petreceri cu tematica Violetta sau Jurnalul Violettei cu lacatel.

otter.ro

Daca doriti un alt tip de Jurnal Violetta, cel cu lacat, va recomandam atunci PRIMUL MEU JURNAL VIOLETTA de la eMAG. Jurnalul Violettei incurajeaza copilul sa-si asteana gandurile pe hartie, sa-si exprime sentimentele, dar ofera-i si intimitatea de a face acest lucru. Setul cuprinde: 1 jurnal Violetta cu 120 pagini colorate in bleu si roz, cutie speciala din carton, lacatel cu doua cheite. Pastreaza una pentru tine si una dai-o persoanei in care ai cea mai mare incredere. Jurnalul Violettei cu lacatel, vine ambalat intr-o cutie speciala din carton care se inchide cu ajutorul unui lacatel cu doua chei, ce face ca secretele tale sa fie foarte bine pazite de catre Violetta si prietenii sai. Fiecare pagina a jurnalului este imprimata cu personaje din indragitul film Violetta. Jurnalul are 120 de pagini (53 de foi pe care se poate scrie) gata sa-ti primeasca cele mai ascunse secrete. Culori disponibile: Albastru, Roz, Rosu, Mov. Dismensiuni: 20,5 x 14,5 x 3 cm .

Jurnalele Violettei le găsiți la LibrisCarturesti și eMAG.

answear.ro