depurtat.ro

Începând de azi, lăsaţi curăţenia pe seama altora! Vă prezentăm fantasticul robot aspirator KomoBot. De acum nu mai trebuie să pierdeţi timpul făcând curăţenie, robotul Komobot Smart munceste si aspira în locul dumneavoastră! Acum îl puteţi achiziţiona la un preţ avantajos, în acest fel fel economisiţi nu numai timp ci şi bani! Aspiratorul Robot inteligent Komobot este complet automat. Doar îl porniţi şi va curăţa întreaga podea singur, dacă întâmpină un obstacol, îşi schimbă direcţia şi continuă curăţenia. Poate ajunge chiar şi în cele mai dificile locuri. Nu trebuie să mai staţi în genunchi pentru a curăţa sub pat! Murdăria colectată este depozitată într-un recipient care este uşor de deschis şi de curăţat (nu sunt necesare rezerve). Fără rezerve, fără filtre! KomoBot este un aspirator robot inteligent care se mişcă în cercuri şi merge şi pe margini, lăsând totul curat. Dupa cum deja cunoasteti din reclama TV, il gasiti in oferta de reduceri de preturi de la Mediashop.

Oferta de Aspiratoare Robot la eMAG

 

depurtat.ro

 

Aspiratorul Robot Komobot

 

Cu Komobot – robotul aspirator inteligent – curatenia in casa este floare la ureche. Este suficientă o singură apăsare pe buton pentru ca aspiratorul să înceapă să cureţe pardoseala. Datorită senzorilor încastraţi în partea frontală a KomoBot, nu trebuie să vă temeţi că robotul deteriorează ceva în casă, deoarece se opreşte, şi schimbă direcţia, evita obstacolele din calea lui, la fel treptele sau marginile abrupte.

 

Foarte practic si cu o putere mare de aspirare. Deoarece robotul aspirator este conceput să fie scund, pe podea alunecă cu agilitate, curăţă şi în colţurile greu accesibile, mai mult, încape chiar şi sub mobile. Sacul de praf poate fi scos şi golit cu multă uşurinţă.

otter.ro

Aspiratorul robot Komobot se incarca la reteaua electrica, fiind prevăzut cu un acumulator încastrat, care semnalează cu lumină intermitentă înainte de a se descărca complet, în acest fel întotdeauna veţi şti când trebuie să puneţi robotul la încărcat.

Oferta de Aspiratoare Robot la eMAG

 

Detalii Aspirator Komobot

 

Cu uimitorul aspirator robot inteligent KomoBot puteţi să curăţaţi podeaua în mod automat. KomoBot este independent în întregime şi nu are nevoie de prezenţa voastră pentru a funcţiona. Trebuie doar să îl porniţi şi se va mişca singur curăţând podeaua. Aspiratorul robot inteligent KomoBot combină diferite mişcări pentru a curăţa întreaga podea.

Datorită senzorilor din dotare, Aspiratorul robot inteligent KomoBot îşi schimbă direcţia atunci când loveşte un obstacol (mese, scaune, stâlpi…). KomoBot se mişcă printre obstacole şi continuă curăţenia fără să mai lase nimic de curăţat pentru tine.

Vei avea impresia ca aspiratul casei este o placere stiind ca fara niciun efort poti cere sa insiste, sa insiste, sa curete si sa aspire de cate ori pe zi iti doresti. Pentru ca nu consuma nimic din timpul tau! Chiar si curatarea aspiratorului este floare la ureche! Nu vei avea nevoie nici de filtre nici de rezerve.

  • Aspiratorul KomoBot vine cu un manual de instrucţiuni, o baterie acumulator de mare capacitate şi un încărcător;
  • Durata de functionare a acumulatorului: aprox. 30 de minute. Tipul bateriei: Ni-Mh 14.4V 800 mAh;
  • Dimensiuni: Lăţime: 30 cm – Înălţime: 10cm;
  • Culoare: roşu;
  • Putere: 25Volti, incărcător: 16.8V 300mAh;
  • Capacitatea recipientului de deşeuri: 0.14L;

Oferta de Aspiratoare Robot la eMAG

answear.ro