depurtat.ro

Computerul Testoasa PC Karaoke este o jucarie electronica, un laptop pentru copii sub forma de broscuta testoasa. Laptopul prezinta patru limbi pe langa limba romana este setat si cu engleza, franceza, germana fiind astfel o jucarie recomandata pentru cei ce doresc sa prezinte micilor copii limbile straine. Ecranul este de tip LCD. Ceea ce face aceasta jucarie dorita de copii este faptul ca are functia speciala de KARAOKE, microfonul fiind inclus. Poate inregistra vocea si in plus are si functie de alarma. Computerul Testoasa PC Karaoke Noriel poate fi cumparata online de la Noriel.ro

Cauti un alt gen de jucarie? Sau poate un joc de familie? Poate iti doresti aceasi jucarie dar la un pret mai mic. Ei bine, atunci iti recomandam oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele Noriel.roeMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

flanco.ro/

yves-rocher.ro

Computerul Testoasa PC Karaoke Noriel are 88 de activitati diferite cu exercitii lingvistice, aritmetice, numerice si jocuri de dezvoltare a abilitatilor copiilor. Computerul Testoasa PC Karaoke Noriel este recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

Computerul Testoasa PC Karaoke Noriel poate fi cumparata online de la Noriel.ro.

answear.ro