Laptopurile Lenovo la preturi reduse sau de ce sa nu astepti Black Friday. Cam asa am putea cataloga campania de reduceri de preturi la Laptopurile marca LenovoSpune-ne tu daca iti place aceasta oferta si daca merita sa o distribui prietenilor tai! Preturi reduse la laptopurile Lenovo, 3 laptopuri sub 1000 de ron, cel mai ieftin laptop de 15.6 inch de pe piata la 799 de lei. In plus, daca esti in primii 500 de cumparatori primesti un cadou, pe langa promotiile de pachet cadou cu care am fost obisnuiti pana acum (mai dai 30 de lei mai primesti o geanta, mai dai 10 primesti un mouse gaming special pentru laptop). Mai mult decat atat, inscriindu-te pe site-ul producatorului Lenovo (cel mai mare producator de calculatoare personale si laptopuri din lume incepand cu 2012), toate laptopurile cumparate iti dau o sansa de participare la tombola in care poti castiga un scuter Vespa, doua biciclete, trei tablete sau zece boxe multimedia.

Si da! Lenovo sunt laptopuri de calitate, fiabile. Ei sunt cei ce au creat Thinkpad-ul pentru IBM, pentru ca apoi sa cumpere intreaga divizie de PC-uri IBM. Cred ca este suficient sa alunge orice dubii despre calitatea Lenovo. Vezi doar daca gasesti laptopul tau, la pretul bugetat pe care esti dispus sa il oferi. Pentru ca in orice lista TOP 5 de laptopuri, un notebook marca Lenovo apare cel putin de doua ori! Caz in care, cu o asemenea oferta, de ce sa astepti Black Friday? (si sa ai de ales intre pampersi, rotopercutoare si laptopuri ce depasesc 7000 RON?)

pagina Campaniei Lenovo aici

Lenovo, cel mai mare producator de laptopuri din lume, dă startul concursului pentru școlarii cool. Pregătește-te din timp, începe noul an școlar cu stil, pregateste-te de o vacanta remote și asigură-ți șansa de a câștiga unul dintre numeroasele premii puse la bătaie! Daca cumperi orice laptop Lenovo în perioada 18 august – 14 septembrie 2014, si completezi formularul cu datele solicitate, până pe 16 septembrie 2014 (inclusiv) poti beneficia de aceasta oferta. Grăbește-te și numără-te printre primii 500 de înscriși și primești automat un pachet de accesorii format din: geantă, mouse și căști Lenovo. În plus pe lângă accesoriile Lenovo îți vei asigura șansa de a fi înscris în marea tombolă unde poți câștiga unul dintre numeroasele premii puse la bătaie de Lenovo:

  • un scuter Vespa;
  • două biciclete CUPPER 2666 – 21 V model 2013;
  • trei tablete Lenovo Yoga 8” cu 3G;
  • zece Boxe Multimedia Lenovo – BT410.

 

Exit mobile version