depurtat.ro

Lenjerii de pat pentru copii personaje animatie Minions (Minionii) la BonPrixeMAGSOMPRODUCT si BONAMILenjerie de pat Disney Minions Oops, din bumbac natural 100%. Dimensiunile de 140×200 cm pentru husa de pilota si 70×90 cm a husei de perna , va face din acest set cel mai bun amic al copilului dvs. inainte de culcare. Imprimeul de inalta calitate al lenjeriei va rezista la spalarile automate normale si la uscarile pe o setare scazuta, astfel incat culorile vor ramane vii si clare mult timp.

yves-rocher.ro

 

Lenjerie de pat copii Minions Pink pentru fetite. Set Lenjerie Pat Copii Minions din bumbac 100%. Lenjerie pilotă: 140 x 200 cm. Faţa pernă: 90 x 70 cm (1 buc). Detalii: Setul contine doua elemente. Fabricata din bumbac 100% de inalta calitate, lenjeria de pat pentru fetite Minions va crea o atmosfera vesela si calduroasa in camera copilului dumneavoastra. Temele de pe husa au culori vii, sunt durabile si au fost realizate in asa fel incat fetita ta sa se simta intr-o lume de poveste. Materialul din care este cusuta lenjeria este moale si nu irita pielea bebelusului. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante si nu contin substante toxice.Mod de intreţinere: Spalare la temperatură maximă de 40 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate. Se poate calcă la temperatură ridicată. Se poate usca automat. Nu se foloseşte inălbitor. Nu se curaţa uscat sau chimic. Se spală inainte de prima utilizare. Lenjeria de pat pentru copii Minionii este disponibila si in varianta pe gri pentru baietei.

 

Lenjerie de pat Minions Friends, din bumbac natural 100%. Dimensiunile de 140×200 cm pentru husa de pilota si 70×80 cm a husei de perna , va face din acest set cel mai bun amic inainte de culcare. Imprimeul de inalta calitate va rezita la spalarile automate normale si la uscarile pe o setare scazuta, astfel incat culorile vor ramane identice mult timp.

flanco.ro/

 

 

Lenjerie de pat Minions Bananas, din bumbac natural 100%. Dimensiuni 140×200 cm pentru husa de pilota si 70×80 cm husa de perna.

 

 

Lenjerie de pat Despicable Me Minions 160 x 200 cm. Material: 100 % bumbac. Dimensiune cearceaf: 160×200 cm. Dimensiune fata de perna 70×80 cm .

 

 

Lenjerie de pat Despicable Me – Minions 140 x 200 cm. Material: 100 % bumbac. Dimensiune: 160×200 cm; 70×90 cm.

 

 

Lenjerii de pat pentru copii personaje animatie Minions la BonPrixeMAGSOMPRODUCT si BONAMI.

answear.ro