Lichidari de stocuri insotite de reduceri reale de preturi la electrocasnicele Whirlpool in campania eMAG. Un echilibru perfect intre tehnologie si design cu electrocasnicele la preturi reduse in promotie.

Reduceri de preturi reale la emag electrocasnice whirlpool in promotie

Reduceri de preturi reale la emag electrocasnice whirlpool in promotie

Chiar daca reducerile nu sunt de genul celor asteptate ca la un veritabil Black Friday, reducerile de preturi de pana la 30% la electrocasnice fiabile, de calitate, cu tehnologii inovatoare si un design atragator cu siguranta iti vor face cu ochiul, si chiar daca nu vei cumpara acum, tot iti va ramane in minte un cuptor incorporabil, electric sau cu microunde, un nou frigider cu tehnologie no-frost si sistem de apa, un aparat de aer conditionat pentru “cealalta camera” sau de ce nu o masina de spalat vase.

 

Pret redus cu 25% la Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare. Functia 4D airflow inlet asigura o racire rapida, un schimb eficient de caldura, deci o eficienta energetica ridicata. AC selecteaza automat un mod adecvat de operare (racire, ventilator, uscat), in functie de temperatura din interiorul camerei. Controlata de un microprocesor prezent in interiorul AC, 6 Sense® Power Saver detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. 6th sense Sleep permite Aparatului de Aer Conditionat Whirlpool SPIW 409L sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. In afara de oferirea confortului optim, aceasta caracteristica permite, de asemenea, economii semnificative de energie. Noul filtru HD (Densitate inalta) – retine pana la 90% din particulele de praf. Filtrul Aditional: Active Carbon –  retine mirosurile neplacute. Auto Clean – Auto Curatare pentru cat mai putin efort din partea ta. New Air Tunel Design, asigura un flux mai mare de aer, o capacitate mai mare la acelasi nivel de zgomot, zgomotul redus fiind o caracteristica a aerelor conditionate Whirlpool.

Reduceri de preturi Whirlpool Aparat de aer conditionat SPIW 409L Inverter

 

Promotie Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb. AL SASELEA SIMT garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele. Economii semnificative ale resurselor: simte, adapteaza si controleaza. Economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C). Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.

Promotie Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012

 

Preturi reduse la uscatoarele profesionale de rufe Whirlpool 6th Sense. Uscator de rufe Green Generation AZA999 de capacitate mare, Condensare, 9 kg, Clasa A++, Alb. Tehnologia unica AL SASELEA SIMT ofera: Rezultate de spalare excelente. Usurinta in folosire exceptionala. Economii semnificative ale resurselor.

Uscator de rufe Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 9kg

 

Pachet promo si o reducere de 25% la Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP135IX/05, Cuptor Electric prevazut cu Grill, Clasa A, confectionat din Inox + Plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX, Gaz, 4 arzatoare cu aprindere electrica, confectionata tot din Inox.

Pret redus Pachet Promo Cuptor si Plita Whirlpool Inox Clasa A

 

Pret redus 18% la Plita incorporabila Whirlpool GOR 6416 NB, Cristal, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla Neagra. Butoanele aferente produsului prezinta un finisaj cu vopsea silver.

Pret redus la Plita incorporabila pe gaz Whirlpool GOR 6416 NB

 

Pret redus cu 24% la Masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG 6200 FD, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm. Complet incorporabila, dimensiuni (IxLxA) cm:82 x 59.7 x 55.5.

Pret redus eMAG Masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG

 

Pret redus cu 20% la Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, 370 l, Clasa A++, H 201 cm, Inox. Frigiderele Whirlpool Al 6lea Simt au senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura si restabilesc conditiile de pastrare ideale mai rapid decât un frigider sau un congelator normal. Viteza de restaurare a temperaturii ideale este esentiala pentru reducerea deteriorarii alimentelor. O temperatura medie a interiorului este fundamentala pentru pastrarea optima a alimentelor. Datorita restaurarii de 5 ori mai rapide a temperaturii, sistemul garanteaza intotdeauna conditiile optime de temperatura. Frigiderele Whirlpool Al 6lea Simt sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, deoarece aplica racirea doar cand este nevoie. Alimentele arata, miros si au un gust proaspat.

Pret redus Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX

 

Reducere 25% la Cuptorul cu microunde Whirlpool GT281WH 25 litri 700 W Jet Defrost. Cuptoarele Whirlpool cu Sistem 3D au pereti a caror forma a fost special conceputa pentru a crea trei campuri separate de emisie a microundelor. Sistemul astfel obtinut este un patent Whirlpool si reprezinta solutia ideala pentru o gatire uniforma a preparatelor. Patentul Jet Defrost de la Whirlpool dezgheata de 7 ori mai rapid decat cuptoarele conventionale cu microunde. Jet Defrost recunoaste 5 tipuri de baza pentru preparate – legume, carne, cotlete, peste si pâine – astfel ca utilizatorul nu trebuie decât sa aleaga una dintre aceste categorii si sa indice greutatea, iar Jet Defrost va dezgheta perfect.

Cuptor microunde Whirlpool GT281WH Pret redus

 

Pret redus cu 20% la Cuptorul cu microunde Whirlpool JT 469 BL, 6th Sense, 33 l, Grill, 8 nivele putere, Functie Crisp, Convectie, Negru. Alaturi de tehnologia 3D si tava speciala din cuptorul Whirlpool, functia Crisp, asigura o rumenire perfecta pe ambele fete. Cu o atingere de buton tehnologia Jet Defrost va asigura o dezghetare rapida a alimentelor.

Pret redus cu 20% la Cuptorul cu microunde Whirlpool JT 469 BL, 6th Sense

 

Lichidari de stocuri insotite de reduceri reale de preturi la electrocasnicele Whirlpool in campania eMAG.

Exit mobile version