depurtat.ro

Tarcul de joaca pentru copii de la Lindam se poate transforma cu usurinta intr-o poarta de siguranta, protectie pentru semineu, perete despartitor dintr-o zona a camerei. Poarta se deschide cu o singura mana prin apasarea butonului superior si este realizat din metal cu material (plasa cu gaurele pentru a supravegea copilul mai bine). Tarcul Lindam include o saltea lavabila si moale pentru confortul copilului si linistea parintilor. Se poate folosi ca poarta de siguranta cu deschidere de la 84 cm pana la 321 cm. Se pliaza foarte usor pentru a fi depozitat si transportat.

yves-rocher.ro

Tarcul de joaca multifunctional pentru copii mici de la Lindam poate fi cumparat de la eMAG, Nichiduta, BestKids. Verifica cel mai mic pret in oferta acestor magazine onlin

Tarcul de joaca Lindam este versatil si creeaza un mediu de joaca sigur atat pentru sugari cat si pentru copii mici. Tarcul de joaca multifunctional pentru copii Lindam a castigat premiile internationale Baby Best Buy, Baby Value Buy, si Best Value.

flanco.ro/

Se poate folosi inca de la nastere in conformitate cu BS12227.Respecta normele de siguranta EN 1930:2011 si EN 12227: 2010. Varsta recomandata de producator : 0 – 24 luni +. Dimensiuni tarc montat : 107 x 125 x 76 cm. (L x l x h).

answear.ro