Nimic nu se compara cu el! Noul Nokia Lumia 1020 cu senzor al camerei foto de 41 de megapixeli (incredibil: patruzecisiunu de mega pixeli!), tehnologia PureView, filmare Full HD cu un nivel de detaliere incredibil si sistem de operare Windows Phone 8 dotat cu MS Office si caracteristici Lumia unice, cum ar fi Nokia Music si sistemul de navigatie gratuit, cu instructiuni vocale.

Pe fata dispozitivului Nokia Lumia 1020, veți gasi un ecran de 4.5-inch touchscreen capacitiv, ce permite o rezolutie HD de 1280 x 720. Marginea stanga a aparatului, libera de orice butoane sau porturi. Partea dreapta are un rocker pentru volum, butonul On si de așteptare și un buton dedicat camerei foto impresionante de 41 de megapixeli.

Partea din spate a smartphone-ului Lumia 1020 este, probabil, cel mai atragator si impresionant, cu flash Xenon, LED-uri de lumina și obiectivul aparatului foto. Momentele tale speciale surprinse mai fidel ca niciodata. Noul Nokia Lumia 1020 realizeaza fotografii si videoclipuri pe care nu le poate egala niciun alt smartphone, cu senzorul sau de 41 de megapixeli, tehnologia PureView, sistemul de stabilizare optica a imaginiisi zoomul uluitor la rezolutie mare.

vezi cel mai mic pret al telefonului Nokia Lumia 1020 la

evomag | eMaG | marketonline

Display-ul de pe acest device este un aMOLED de 4.5 inch, cu rezolutie de 1280 x 768 pixeli, cu protectie Gorilla Glass 3. avem la dispozitie si NFC, Bluetooth 3.0, GPS, radio FM stereo, GPU adreno 225 si o camera frontala de 1.2 MP. Camera din spate vine cu lentila Carl Zeiss, zoom digital lossless de 4x si captura video Full HD la 30 FPS.

Windows Phone 8 se afla in interiorul Nokia Lumia 1020, și daca ați folosit vreodata Windows Phone inainte, acesta va fi incredibil de familiar pentru dvs. aceasta versiune de Windows Phone 8 este numita amber, disponibila special doar pentru dispozitivele Nokia, și este cea mai recenta versiune a platformei Microsoft.

In ceea ce priveste erformanta de zi cu zi, cu acest smartphone performant nu veti avea parte de criminalul lag sau blocarile aducatoare de stres. Defilarea prin pagina de start sau in aplicații este foarte buna, spre deosebire de experienta android pe unele telefoane inteligente.

Zoom. Reinventat. Experienta foto si video incredibila! Camera Nokia Pro de pe telefonul Nokia Lumia 1020 iti permite sa filmezi si sa fotografiezi la rezolutie mare, ceea ce inseamna ca poti face zoom pe orice imagine, dupa fotografiere. apoi poti roti, reincadra, decupa si impartasi noile imagini, ori de cate ori doresti. Realizeaza fotografii ca un fotograf profesionist.

Lentilele sunt destul de mari pentru un smartphone, și ansamblul optic este unic. Dar asta nu este tot. Intregul sistem fotografic al lui Nokia Lumia 1020 este complet nou, datorita stabilizarii optice a imaginii, ce utilizeaza un sistem extrem, de mare precizie, care se mișca in mod activ cu obiectivul.

vezi cel mai mic pret al telefonului Nokia Lumia 1020 la

evomag | eMaG | marketonline

Modulul camerei in Lumia 1020 este mare. De fiecare data cand veti lua telefonul cu dvs., veți fi observat alaturi de aceasta bijuterie. Ca si smartphone in sine este mai mic decat predecesorul sau, Lumia 920, dar camera face sa simti Nokia 1020 un pic mai greu. Veți observa imediat ca aceasta camera foto dispune de un blitz Xenon, care are un balans de alb mai aproape de lumina zilei sau de cei 5,600-5,800 Kelvin recomandati. Blițul este foarte puternic, astfel ca,  in cazul in care aveți nevoie sa-l utilizați, veți avea o gama larga de acoperire.

Cu camera Nokia Pro a smartphone-ului Nokia Lumia 1020 este mai simplu ca niciodata sa realizezi fotografii de exceptie. Poti ajusta focalizarea, timpul de expunere, balansul de alb si multe altele, dintr-un meniu simplu si intuitiv. Clipuri video ce te vor ajuta sa retraiesti momentele unice: filmeaza videoclipuri HD cu un nivel de detaliere incredibil si utilizeaza functia zoom pentru transfocare, fara a pierde din calitate. Cu Nokia Rich Recording, poti inregistra sunet stereo fara distorsiuni, pentru a retrai momentele speciale ca si cum ai fi din nou acolo.

Nokia susține de asemenea ca pulsul flash este foarte rapid, astfel incat sa puteți fotografia subiecții pastrand in același timp lumina ambientala. In timp ce fotografierea cu bliț pe un smartphone este rara de calitate, Lumia 1020 iti aduce o camera foto care permite fotografii pe timp de noapte incredibil de bune.

Un smartphone unic. Nokia Lumia 1020, cu sistem de operare Windows Phone 8, este dotat cu MS Office si dispune de caracteristici Lumia unice, cum ar fi Nokia Music si sistemul de navigatie gratuit, cu instructiuni vocale. La acestea se adauga capacul special pentru incarcare wireless, care permite alimentarea telefonului fara ajutorul cablurilor. Daca sunteți familiarizat cu linia de smartphone-uri Nokia Lumia, Lumia 1020 nu ar trebui sa arate ca un strain pentru tine. Curbura și forma generala amintesc de 920 Lumia sau un Lumia 820 mai mic.

Autonomia bateriei este foarte buna. Unitatea de 2.000 mah din interior pare prea mult comparativ cu consumatoarele si devoratoarele de energie android, dar, tinand cont ca am folosit-o intensiv pentru fotografii verificarea ocazionala a e-mailului, trimiterea si primirea de mesaje text, browsing pe retelele de socializare la finele zilei am considerat necesar sa conectam Nokia Lumia la incarcator.

Ca si concluzie generala camera Nokia Lumia este caștigatoarea evidenta. In timp ce rezolutia de 41MP pare nejustificata pentru un smartphone, aceasta are beneficiile sale. Imaginile sunt mai clare la dimensiuni mai mari, iar fotografiile de 5MP sunt mai clare decat ceea ce v-ar gasi in mod normal pe orice alta camera de smartphone cu rezolutie de 5MP sau chiar 8MP. Fara pierderi datorita zoomului, imaginile ies clare, scena larga si rezolutia vor face diferenta in cumpararea acestui smartphone cu cea mai mare rezolutie a camerei foto de pe piata. autonomia bateriei Nokia Lumia 1020, ne da incredere atunci cand plecam de acasa fara un incarcator sau o baterie de rezerva.

Exit mobile version