depurtat.ro

Da frau liber imaginatiei si creaza o lume plina de prieteni – animalute! Papusi si marionete de mana si degete, pentru piese de teatru reusite pentru copii.

Utilizarea marionetelor in joaca cu copii mici este un mod minunat de a le usura exprimarea sentimentelor si a emotiilor si de a ii ajuta totodata la gradinita sa participe alaturi de ceilalti la lectiile si discutiile de grup.

yves-rocher.ro
Marionetele au aceasta magie de a atrage copiii, de a ii impulsiona si incuraja sa devina activi in perioada in care socializarea de grup incepe sa devina noua joaca a copilului. Cu ajutorul papusilor, a marionetelor de mana si de degete, copiiilor mici li se deschide lumea fantastica a imaginatiei, iau primul contact cu jocurile de rol si ii ajuta totodata sa isi dezvolte limbajul. 

Marionetele si papusile, incurajeaza copiii mici sa isi foloseasca imaginatia. Ei alcatuiesc rolurile, regulile, situatiile, problemele si binenteles solutiile. Aceasta joaca ii vor ajuta sa inteleaga diferentele dintre fantezie si realitate. Lumea reala devine mai reala pentru copiii ce s-au obisnuit cu jocurile de rol. 

 

Marionete de mana 38cm

Marionete de mana 20cm

Set marionete pentru degete

In casuta din copac se ascund 6 animalute – papusi de deget:

flanco.ro/
  • o bufnita
  • un arici
  • o veverita
  • un bursuc
  • o vulpe
  • o pasare.

Set de marionete pentru degete - cumparaturi online

info pret si comanda

Setul de marionete pentru degete dezvolta imaginatia copiilor. Brand: The Puppet Company. Dimensiuni: 15 cm x 15 cm x 30 cm

answear.ro