Mașinile de spălat vase Hotpoint Ariston ating perfecţiunea în spălarea vaselor, oferind o gamă largă de programe speciale și opţiuni care permit îndepărtarea murdăriei celei mai rezistente și protejarea celor mai delicate și fragile articole si ustensile de bucatarie. Dotate cu înaltă flexibilitate și confort la încărcare, în mașinile de spălat vase pot fi încărcate până la 14 seturi și permit spălarea vaselor voluminoase datorită posibilităţii de pliere a grătarelor de separare din coșul inferior, posibilităţii de ridicare a coșului superior și posibilităţii de împărţire a suportului pentru tacâmuri. Veti gasi in magazinele online FLANCOevoMAG, eMAG si Cel.ro o gama variata de masini de spalat vase Ariston Hotpoint, de la modele mai ieftine destinate consumatorului mediu pana la modele incorporabile premium ultrasofisticate cu un grad de tehnologizare si de eficienta crescut.

Eficienta masinilor de spalat vase Hotpoint

Mașinile de spălat vase Hotpoint, datorită clasei de eficienţă energetică A+ , garantată de noul sistem hidraulic și de tehnologia Ecotech, permit o economisire a energiei de până la 15% faţă de clasa A. Consumul de apă și de energie a fost optimizat de cei de la Ariston prin sisteme inovatoare care permit un consum mai mic de energie electrică, utilizând inclusiv surse regenerabile, precum și utilizarea a numai 10 litri de apă în timpul unui ciclu de spălare. Mașinile de spălat vase Hotpoint sunt sofisticate din punct de vedere tehnologic, cu un motor de nouă generaţie care sporește eficienţa spălării, cu senzori capabili să detecteze murdăria și jeturi de apă studiate pentru a pătrunde în orice punct, toate acestea pentru a asigura o utilizare extrem de ușoară. Veti gasi in magazinele online FLANCO.roevoMAG, eMAG si Cel.ro o gama variata de masini de spalat vase Ariston Hotpoint, de la modele mai ieftine destinate consumatorului mediu pana la modele incorporabile premium ultrasofisticate cu un grad de tehnologizare si de eficienta crescut.

Mașinile de spălat vase Hotpoint pot ajuta la economisirea ulterioară a energiei de până la 56% datorită prezenţei stand by la sfârșitul ciclurilor de spălare. În timpul perioadei de stand by, sunt menţinute active toate sistemele de siguranţă ale mașinii de spălat Datorită încărcării la jumătate sus sau jos, se poate încărca independent coşul de sus sau coşul de jos pentru a spăla cu o economie de 30% de apă, de 15% de timp şi de 25% de energie faţă de un ciclu normal. Maşinile de spălat vase Hotpoint garantează spălări perfecte cu consumuri mai mici de apă şi energie din categoria lor. Folosirea directă a apei calde (maximum 60°) permite o economie de energie cu peste 60% mai mult faţă de ciclul Eco cu apă rece. De fapt, datorită cuplării directe la conducta de apă caldă, rezistenţa maşinii de spălat vase nu trebuie să încălzească apa pentru a o aduce la temperatura dorită.

Ce modele Ariston Hotpoint va recomandam?

 • cea mai ieftina masina de spalat vase Hotpoint Ariston, o gasiti in oferta eMAG: Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTB 6B019. Cu un consum de doar 10 litri pe ciclul de spalare, si cu clasa de eficienta energetica A atat la spalare cat si la uscare, modelul LSTB 6B019 Hotpoint Ariston este recomandata celor ce nu doresc sa cheltuie o suma mare de bani pe o masina de spalat vase, dar in acelasi timp sa aiba in bucatarie un electrocasnic premium.
 • O masina de spalat vase Hotpoint din gama celor cu clasa energetica A+++. Desi este una dintre modelele de top a gamei Hotpoint, ar fi o achizitie foarte buna in bucataria dvs. daca o prindeti si la o reducere de preturi la electrocasnice. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C in oferta eMAG. Masina de spalat vase incorporabila care arata si functioneaza ireprosabil.
 • In cazul in care nu considerati obligatorie achizitionarea unei masini de spalat de eficienta maxima A+++, atunci Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M121 O EU/ HA cu eficienta A++, la un pret mai mic poate fi o solutie pentru dvs. Cu aceasta aveti si optiunea de incarcare la jumatate pentru un consum redus de apa si electricitate.

Tehnologia Masinilor de spalat vase Hotpoint Ariston

Datorită utilizării inteligente a apei, noile mașini de spălat Clasa A+ efectuează un ciclu normal de spălare, utilizând numai 10 litri de apă, faţă 13 litri consumaţi de modelele clasa A. Acesta reprezintă un obiectiv major atins de Hotpoint, care garantează o spălare perfectă cu consum de apă redus cu 27%. Pentru a optimiza eficienţa spălării pe durata ciclului, Hotpoint a creat un motor de nouă generaţie extrem de performant. Puternic și eficient la nevoie, alternează vitezele de lucru și presiunea apei în funcţie de tipul murdăriei de pe vase. Pentru a curăţa optim orice tip de murdărie a fost creat un nou sistem de senzori care alege cel mai potrivit mod de operare, ajustând cantitatea necesară de apă, temperatura, durata programului și presiunea corectă a apei. Mai mult, reduce consumul de apă și energie electrică.

Extra Silent – Super silentioase. Masinile de spalat vase Hotpoint sunt ultra silentioase, reducand emisia de decibeli cu peste 35% fata de o masina de spalat vase normala. Tehnologia extra silent, exclusiva Hotpoint, garantează silenţiozitate optimă, reducând emisia de zgomot la 42 decibeli. Noul sistem Hotpoint Water connection asigură rezultate excelente de spălare și clasa AAA la toate modelele noii game. Pentru a asigura spălarea vaselor dificil de curăţat la mașinile Hotpoint, dispersoarele au fost reproiectate. Multumita ZONE WASH, murdăria dificil de îndepărtat este de domeniul trecutului. Trebuie doar aleasă zona în care se va efectua spălarea, iar tehnologia Zone Wash a maşinilor Hotpoint îşi concentrează întreaga forţă de curăţare în coşul ales. Rezultatul este o spălare localizată care îndepărtează fi ecare tip de reziduu, chiar şi pe cele rezistente. Flexi Load. Având o capacitate de 14 seturi, gestionarea încărcării maşinilor de spălat vase Hotpoint este foarte versatilă datorită sistemului Flexiload, care permite o flexibilitate maximă de încărcare şi o dispunere mai corespunzătoare a vaselor, pentru a garanta eficienţa maximă de spălare. Parerea noastra este ca veti beneficia la maximul de peste cele 20 de elemente mobile sau care pot fi extrase, oferă oportunitatea de organizare a spaţiului de încărcare după necesităţile momentului.

Noile modele de masini de spalat vase Hotpoint de la Ariston se prezinta cu grătare rabatabile pentru separarea farfuriilor. Organizate pe două rânduri şi compuse din patru zone independente între ele. Ridicate, oferă mai multă stabilitate farfuriilor, iar coborâte se transformă în spaţii funcţionale pentru tăvi sau tigăi lungi. Bază este fabricata din plastic antiderapant. Datorită profilului său din plastic legat de rastele, se poate avea o stabilitate mai mare când se aşează pe fundul coşului oale mari sau obiecte instabile. Tava pentru pahare este glisantă. Un al treilea nivel dedicat tacâmurilor şi accesoriilor de bucătărie lungi, precum polonicele. Poate fi mutat conform dispunerii obiectelor la nivel mai jos, sau poate fi scos, în cazul în care încărcarea maşinii o cere. Suporturile pentru tigăi care pot fi îndepărtate. Permit aşezarea tigăilor sau a tăvilor în profil, oferind stabilitate maximă şi spaţiu ocupat cât mai mic. Pot fi folosite împreună sau separat. Coşul pentru tacâmuri ale masinii de spalat Hotpoint, separabil şi glisant, poate fi poziţionat în orice punct al coşului, modulând spaţiul disponibil pentru aşezarea cea mai indicată a vaselor şi oalelor. Un alt plus al masinilor de spalat vase Hotpoint este reprezentat de flap portul pentru pahare, două mari la stânga şi 4 mici la dreapta, care pot fi configurate în trei poziţii diferite, conform modului de utilizare.

Masinile de spalat vase Ariston Hotpoint prezinta o stabilitate crescuta datorită perfecţionării multor elemente structurale si permit mişcări sigure şi o stabilitate mai mare. Noul design interior are prevăzută o contrauşă care evidențiază mai bine şinele şi noile roţi, pentru a asigura glisarea perfectă şi precisă. Mai mult, pentru a evita efectul de ridicare, când încărcătura coşului este dezechilibrată în faţă, au fost montate opritori speciale care blochează roţile şi împiedică răsturnarea încărcăturii. Grosimea marginii, de 5 mm, oferă o mai mare robusteţe întregii structuri a coşului. Cel de sus este dotat cu un sistem de ghidaje telescopice şi rulmenţi cu bilă pentru o alunecare fluidă. Cel de jos, mai înalt cu 2,5 cm, permite aranjarea oalelor mari în mod mai eficient şi confortabil. Ambele coşuri, atât cel de sus, cât şi cel de jos, au mânere ergonomice cu finisaje din inox. Veti gasi in magazinele online evoMAGFLANCOeMAG si Cel.ro o gama variata de masini de spalat vase Ariston Hotpoint, de la modele mai ieftine destinate consumatorului mediu pana la modele incorporabile premium ultrasofisticate cu un grad de tehnologizare si de eficienta crescut.

Programe masini de spalat vase Hotpoint

 • Ultra intensiv. Acest program este chiar și mai energic decât programele intensive tradiţionale. Programul ultra intensiv crește presiunea și temperatura maximă pentru ciclurile de spălare eliminând chiar și cele mai dificile pete precum arsurile de pe tăvile folosite în cuptor.
 • Baby. Un program special proiectat să răspundă nevoilor de siguranţă optimă și igienizare pentru spălarea veselei bebelușului. Acest program are în vedere curăţarea materialelor din care sunt făcute biberoanele, tetinele, farfuriile, castroanele și vesela de inox, și este garantat de către laboratoarele independente și Universitatea din Torino.
 • Special Guest. Aveţi un prânz special cu oaspeţi pe care nu i-aţi văzut de mult timp și doriţi să-i trataţi în mod special? Datorită ciclului Special Guest, un serviciu de veselă special va fi curatat rapid, în doar 36 minute. Pentru o spalare mai rapida exista insa programul Speed 25.
 • Duo Wash. Acest program a fost creat pentru acele cazuri când trebuie spălate două tipuri de veselă împreună. Duo Wash permite sticlei și inoxului să beneficieze de două tratamente diferite într-un singur program. Delicateţe pentru vesela din cristal și cea fragilă în coșul superior, dar energie și putere de curăţare pentru vase rezistente în coșul inferior.
 • Speed25. Speed25’ este programul perfect pentru spălarea vaselor atunci când nu există încă încărcarea completă. În numai 25 minute acest program spală optim vasele cu un grad mediu de murdărie, la jumătate din încărcătură.
 • Zilnic 60 minute. Acesta este programul perfect pentru a spăla vasele unei familii de 4 persoane într-un interval de timp de o oră, incluzând o cratiţă mare și una mică. Totul în doar 60 minute cu clasa A.

Optiuni masini de spalat vase Ariston.

 • Shortime. Cu această opţiune poate fi spălată o încărcătură completă de vase cu rezultate optime, într-un timp record. Reduce durata programului cu 30%. Combinând puterea motorului Flexipower cu reglarea temperaturii poate fi spălată o încărcătură completă într-un timp redus, cu consum energetic în clasa A.
 • Good night. Pentru a asigura silenţiozitate maximă Hotpoint a creat opţiunea Goodnight care reduce și mai mult nivelul de zgomot. Aceasta înseamnă că mașina de spălat vase poate fi utilizată chiar și noaptea, fără a deranja somnul sau vecinii.
 • Tabs. Tablete este noua opţiune prezentă pe piaţă studiată în mod special pentru a utiliza mai bine noile pastile de detergent multi-utilizare. Putând fi selecţionată pe toate programele, exceptând ciclul rapid și de înmuiere, opţiunea Tablete îmbunătăţește performanţele de spălat și uscat și garantează o curăţenie și o strălucire fără asemănare.
 • Delay Timer. Datorită Delay Timer, se poate programa pornirea spălării în orice moment al zilei, chiar dacă nu sunteţi acasă, cu până la 24 de ore de când a fost programată mașina de spălat vase.

Parerea noastra este ca sistemul de siguranta ale masinilor de spalat vase Ariston Hotpoint este un argument pro hotarator in cazul in care nu doriti sa aveti parte de experiente neplacute. Un sistem de siguranţă a fost proiectat pentru a preveni orice risc de inundare ori oprirea alimentării cu apă. Detectorul de apă identifică cantitatea de apă din mașina de spălat vase, prevenind excesul în caz de probleme precum obturări sau exces de spumă. În plus modelele beneficiază de alt nivel de siguranţă denumit Water Stop, un tub cu o cameră dublă, proiectat să reziste la uzură peste timp și presiuni de 30 ori mai mari decât cea a sistemului de alimentare cu apă a casei.

Montajul rapid Fast Fix, te va ajuta enorm in momentul in care vei dori sa iti acesorizezi bucataria cu electrocasnice Hotpoint Ariston. Fast Fix a fost conceput pentru un montaj practic, pentru o vitezã mai mare de execuţie și pentru o centrare perfectă. Fast Fix reprezintă un sistem de îmbinare a ușii/ panoului mai simplu: doar 2 gãuri pe panou înainte de a aplica suportul Velcro care permite fixarea mult mai ușoară.

Impresii si pareri de final Masini de spalat vase Hotpoint

 • Murdăria dificil de îndepărtat este de domeniul trecutului. Trebuie doar aleasă zona în care se va efectua spălarea, iar tehnologia Zone Wash a maşinilor Hotpoint îşi concentrează întreaga forţă de curăţare în coşul ales. Rezultatul este o spălare localizată care îndepărtează fi ecare tip de reziduu, chiar şi pe cele rezistente. Spălarea inovatoare pe zone permite utilizarea versatilă a maşinii de spălat vase, care rezolvă şi situaţiile mai deosebite: de la murdăria foarte rezistentă, la exigenţele de încărcare reduse în cazul vaselor puţine. Cu ajutorul opţiunii Zone Wash, selectată alături de programul normal, se obţine o spălare cu consumuri reduse cu 25% faţă de un ciclu normal cu încărcare completă.
 • Datorită sistemului Flexiload, gestionarea încărcării noilor maşini de spălat vase Hotpoint se adaptează perfect diverselor exigenţe, permițând o capacitate de încărcare de 13 şi 14 seturi.
 • Hotpoint exprimă grija atentă faţă de mediu, alături de căutarea constantă a calităţii şi inovaţiei, în maşini de spălat vase de ultimă generaţie, care pot garanta, pe de o parte cele mai reduse consumuri de energie şi de resurse, iar de cealaltă performanţe extraordinare.
 • Masinile de spalat vase Ariston Hotpoint prezinta o stabilitate crescuta datorită perfecţionării multor elemente structurale si permit mişcări sigure şi o stabilitate mai mare.
 • Masinile de spalat vase Hotpoint sunt ultra silentioase, reducand emisia de decibeli cu peste 35% fata de o masina de spalat vase normala. Tehnologia extra silent, exclusiva Hotpoint, garantează silenţiozitate optimă, reducând emisia de zgomot la 42 decibeli. Noul sistem Hotpoint Water connection asigură rezultate excelente de spălare și clasa AAA la toate modelele noii game.
 • Ariston, este producatorul de top in ceea ce priveste electrocasnicele de bucatarie.

Veti gasi in magazinele online EvoMAGFLANCOeMAG si Cel.ro o gama variata de masini de spalat vase Ariston Hotpoint, de la modele mai ieftine destinate consumatorului mediu pana la modele incorporabile premium ultrasofisticate cu un grad de tehnologizare si de eficienta crescut.

Exit mobile version