Originile companiei Injusa, producatoare de articole pentru joaca copiilor biciclete, masinute, motociclete, carucioare si jucarii de exterior isi au legatura in anii 40 ai secolului trecut, o perioada dedicata jucariilor din lemn. Incepand cu anii 50, Industrial Juguetera S.A. – pe scurt Injusa – a imbratisat ideea unui business centrat pe biciclete, triciclete si alte vehicule pentru copii, iar de atunci a devenit si s-a mentinut drept lider in piata spaniola in aceasta gama de articole.

Jucarii de calitate Injusa la eMAG.ro

Inovatia nu a incetat sa caracterizeze produsele Injusa, incepand cu anii 70 au lansat o linie de vehicule electrice pentru copii, iar pe masura ce investitiile in dezvoltare si cercetare au continuat, Injusa a devenit liderul unei piete de jucarii de calitate, actionabile pe baza de baterii, jucarii pline de amuzament, cu din ce in ce mai multe functionalitati si din ce in ce mai sigure pentru copii, avand in prim plan generosul crez potrivit caruia nu exista un lucru mai pretios pentru un parinte decat siguranta si starea de bine a copilului lui. De aceea, jucariile Injusa pot fi considerate ca ar fi fost confectionate chiar de mainile protectoare ale parintilor. Vehiculele si jucariile Injusa se impart in 5 categorii mari, dupa cum urmeaza:

 

Vehicule electrice Injusa

 

Vehiculele electrice Injusa actionate pe baza de acumulatori sunt deja in atentia parintilor din intreaga lume de peste doua decenii, calitatea acestor produse depasind cu mult granitele Spaniei. Fiind unul dintre cele mai cunoscute marci producatoare de vehicule electrice pentru copii, produsele Injusa au un design deosebit si in acelasi timp fiabile, rezistand fara probleme la utilizarea intensiva.

 

Cu o gama variata de modele cu un loc sau doua locuri, actionate de acumulatori de 6V sau 12V, vehiculele electrice Injusa pot fi utilizate atat in gradina si in parc dar chiar si pe teren usor accidentat. Modelele de top au functionalitati extraordinar de realiste ba chiar si un radio FM functional! Maestri ai vehiculelor electrice cu acumulatori pentru copii, Injusa isi echipeaza produsele cu accesorii de siguranta de cea mai buna calitate.

nichiduta | BestKids | emag |

 

InnoBaby Injusa

 

Seria Innobaby Injusa de biciclete, triciclete, masinute si motociclete cu si fara pedale. Pentru a imbina siguranta cu utilul dar si cu lumea celor mici, vehiculele Injusa sunt personalizate in sistem franciza cu reprezentantii celor mai populare personaje din lumea desenelor animate precum Spiderman, Disney Princess, Hello Kitty, Mickey si Minnie Mouse, Looney Toones si Scooby Doo. Injusa continua sa realizeze modele moderne ce ajuta copii sa isi dezvolte abilitatile motorii,sa aiba un grad de functionalitate ridicat si sa vina si in sprijinul parintilor cu elemente ce usureaza plimbarea in parc alaturi de copii.

nichiduta | BestKids | emag |

 

Outdoor Injusa

 

Seria Outdoor Injusa constand in jucarii de exterior precum tobogane, casute de joaca, balansoare si trambuline. Modelele de casute de exterior cu usi si ferestre functionale, confectionate din materiale rezistente la apa, vor aduce unui grup de copii distractie pentru multe, multe ore de joaca, iar toboganele, jucariile de calarit sau trambulinele, favoritele celor mici, completeaza seria de jucarii de exterior Injusa.

nichiduta | bebebliss | emag |

 

 

Classic Baby Injusa

 

Seria Classic Baby Injusa cuprinde triciclete, masinute, motociclete pentru copiii cu varsta intre 1 si 3 ani ce integreaza sistemele de siguranta manevrate de catre parinti astfel incat cei mici sa fie protejati in permanenta atunci cand distractia le inconjoara timpul. Cel mai de succes articol din gama Injusa pentru copii mici este reprezentat de Goliath 6 in 1, un accesoriu ce se poate transforma foarte usor de la balansoar, in masinuta de impins, masinuta actionata de mamica cu ajutorul manerului, masinuta actionata cu picioarele cand copilul creste.

nichiduta | bebebliss | emag |

Vehicule electrice Injusa la eMAG.ro

 

Bicicletele Injusa

 

Seria de Biciclete Injusa pentru copii cu varsta de la 3 la 9 ani. Fiabile datorita materialelor de inalta calitate si a tehnicii de productie patentate de Injusa.

nichiduta | bebebliss | emag |

Exit mobile version