De la Nichiduta, va prezentam seturile de deghizare si masti pentru copii, ideale pentru jocurile de rol sau scenetele de final de an de la gradinita sau scoala.

Jocurile de rol, cu ajutorul mastilor sunt absolut necesare pentru dezvoltarea creativităţii, empatiei, învăţării, limbajului, găsirii de soluţii. Prin faptul că micuţii își inventează propriile lor povești cu intrigi, desfăşurări de acţiuni şi puncte culminante, au șansa și motivația de a îşi învinge proprile lor temeri. În loc să reacţioneze mecanic la nişte situaţii date, ei preiau inițiativa, crează și dezvoltă situaţii şi acţiuni creative în care se pot exprima liber, îşi pot testa şi își pot depăşi limitele.

Proiectându-se în situaţii şi împrejurări fantastice, imaginaţia îi impulsionează creativitatea întrucât îi permite să se folosească de cât mai multe resurse în crearea fanteziilor şi a proprilor lor poveşti. Astfel, aleile din parc devin cărări neumblate, zonele verzi – păduri fermecate, norii devin păsări sau animale, iar prietenii – oşteni neînfricaţi ce îi sunt alături la bine şi la greu.

vezi si colectia de costume de carnaval si jocuri de rol pentru fetite sau pentru baieti de la Supermamici | Costume

Copiii vor iubi aceasta costumatie pentru ca nu se vor mai supraincalzi ca in costumele traditionale cu masti care acopera fata sau care necesita machiaj. Mastile cu animale sunt perfecte pentru petreceri, pentru serbari sau pur si simplu pentru amuzament acasa! Pot fi ajustate pentru a se potrivi de la varsta de 1 an pana la varsta adulta! Coada se fixeaza in jurul taliei cu o centura ajustabila cu Velcro.

 

Exit mobile version