Măsuța cu activități educative pentru bebelusi Micul Artist Noriel Bebe are tot ce-i trebuie: lumini, sunete, melodii și rotițe! Joacă-te, descoperă și învață fără oprire și fără să te plictisești!

Vezi intreaga gama de Jocuri Educative

Micul Artist Masuta cu activitati pentru bebelusi

Micul Artist Masuta cu activitati pentru bebelusi

Măsuța cu activități Micul Artist Noriel Bebe încurajează dezvoltarea unor aptitudini esențiale:

  • Aptitudini motrice. Activitățile pe care le propune Masuta cu activitati educative pentru bebelusi Micul Artist Noriel Bebe solicită abilitățile motrice ale copilului, care trebuie să apese butoane, să învârtă rotițe, să mute și să rotească piese. Toate aceste mișcări sunt răsplătite cu sunete și lumini, astfel că micuțul va avea un motiv în plus să încerce să-și coordoneze cât mai bine mișcările. Prin urmare, această jucărie contribuie considerabil la dezvoltarea timpurie a aptitudinilor motrice.

Noriel bebe – masuta cu activitati pentru bebe Micul Artist

  • Stimularea simțurilor. Masuta cu activitati educative pentru bebelusi Noriel Bebe este prevăzută cu o mulțime de funcții care implică lumini, imagini în mișcare și sunete. Micuțul este foarte curios în legătură cu lumea și va fi cu atât mai atent la activitățile jucăriei. Prin acest proces de captare și menținere a atenției cu ajutorul unor elemente vizuale și auditive, măsuța cu activități reprezintă un factor important în stimularea simțurilor copilului.

Noriel bebe Masuta activitati bebelusi Micul Artist

  • Recunoașterea formelor și a culorilor. Toate componentele măsuței de activitati educative pentru bebelusi Micul Artist Noriel Bebe sunt viu colorate și de forme diverse. Dinozaurul galben, imaginile cu peisaje de zi și de noapte, desenele cu animale și spiralele de pe rotițe sunt menite să stimuleze imaginația copilului și să îl ajute să facă asocieri atunci când observă lucruri similare în mediul înconjurător. Acest lucru ajută la dezvoltarea gândirii și a spiritului de observație.

Noriel bebe Masuta activitati bebelusi Micul Artist

  • Cauză efect. Activitățile măsuței se bazează pe un proces de tip acțiune – efect. Copilul acționează componentele jucăriei, iar aceasta „reacționează“ cu lumini, sunete etc. Astfel, copilul va învăța că atunci când face ceva, se poate aștepta la o consecință și mai mult decât atât, va învăța să anticipeze efectele acțiunilor lui.

Atenție! Pentru a curăța jucăria, Masuta cu activitati educative pentru bebelusi Micul Artist Noriel Bebe, ștergeți-o la suprafață cu o lavetă umedă. Nu o scufundați în apă, deoarece componentele electronice se pot defecta. Dacă jucăria nu funcționează optim, instalați baterii noi.

Vezi intreaga gama de Jocuri Educative

Pentru că știm cât de importanți sunt primii ani în dezvoltarea copilului și cât de necesară este joaca, vă oferim jucării inovatoare, cu un design nostim și atrăgător, ce îl ajută pe micuț să învețe și să crească. În plus, garantăm ore întregi de distracție și zâmbete care vor face din momentele obișnuite ale fiecărei zile clipe de neuitat. Nu ratați colecția Noriel Bebe Micul Artist! Jucaria educativa pentru bebelusi Micul Artist Noriel Bebe poate fi cumparata de la Noriel Online.

Cauti un alt tip de jucarie? Sau poate un joc de familie? Poate iti doresti aceasi jucarie dar la un pret mai mic. Ei bine, atunci iti recomandam oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

Exit mobile version