Noriel – Studio de manichiura. Pregătește-te să ai cele mai cool unghii! Dă frâu liber imaginației și creează modele surprinzătoare cu ajutorul trusei de manichiura de jucarie Color Chic de la Noriel. Este foarte simplu:

  • Aranjează toate uneltele de care ai nevoie pe suport, în locașurile corespunzătoare.
  • Alege unul dintre inelele cu unghii, fixează-l pe suport și începe să decorezi unghiile false: pictează-le în culorile care îți plac și aplică strasuri și mărgețule, folosind lipiciul inclus, sau abțibilduri! Realizează desene interesante folosind șabloanele: pune un șablon peste unghie și pictează în spațiul decupat. Poți să decorezi toate unghiile la fel sau să creezi combinații fascinante!
  • Aplică unghiile false gata decorate peste unghiile tale, folosind adezivul special. Și gata!
  • Poți să-ți pui unghii false și la picioare! Folosește-te de suportul pentru degete inclus.

Mega trusa Studioul de Manichiura Color Chic de la Noriel contine: unghii false, abțibilduri decorative, adeziv, vopsea, lipici pentru strasuri, suport, sclipici, dozator pentru sclipici, pilă de unghii, pensulă, strasuri decorative pentru unghii, suporturi pentru degete, mărgeluțe decorative, sabloane si abțibilduri fosforescente de unghii.

Studioul de Manichiura Color Chic este o jucarie recomandata fetitelor cu varsta intre 5 si 12 ani. Vopseaua de unghii se curata usor cu apa si este non-toxica. Jucaria poate fi cumparata si de la emag.ro.

Cauti un alt gen de jucarie? Sau poate un joc de familie? Poate iti doresti aceasi jucarie dar la un pret mai mic. Ei bine, atunci iti recomandam oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

Exit mobile version