Vă prezentăm revoluţionarul set de cuţite Harry Blackstone, care îmbină toate avantajele a lamei din oţel inoxidabil şi a stratului ceramic de calitate non aderent! Harry Blackstone, setul de cutite de bucatarie care merita sa il aveti in bucataria dvs. De acum şi dumneavoastră puteţi felia ca un adevărat bucătar şef! In plus, veti beneficia si de o reducere de pret consistenta daca veti achizitiona un al doilea set Harry BlackStone. Merita sa vedeti oferta aici și aici.

Despre cutitele Harry Blackstone

Un cuțit Harry BlackStone este confecţionat cu noua şi revoluţionara tehnologie cu două componente: lama extrem de tăioasă din oţel inoxidabil cu care puteţi felia, mărunţi, toca uşor şi efectul Lotus datorită căruia, alimentele nu se lipesc de suprafaţa acoperită cu strat ceramic. Setul de cutite de bucatarie Harry Blackstone este deosebit de practic şi elegant, datorită mânerului ergonomic din silicon, antiderapant, puteţi lucra în deplină siguranţă. Curăţarea este o simpla joacă de copil. Se poate curăţa şi în maşinade spălat vase! Cutitele de bucatarie Harry Blackstone, asa cum ati vazut si in reclama teleshopping Mediashop de la televizor, au o lama multifunctionala. De altfel secretul Harry Blackstone se ascunde în aceasta lama multifuncţională: o porţiune zimţată şi una dinţată, o porţiune tăiş special şi o porţiune tăiş simplu. Suprafaţa lamei este non aderentă, cu aşa numitul unic efect Lotus, astfel alimentele nu se lipesc pe lama cuţitului, mai mult, şi mai târziu cuţitul va tăia la fel de bine ca în prima zi. Orice cutit Harry Blackstone este prevăzut cu mâner ergonomic cu care sa iti etalezi calitatile de bucatar in voie. Iar lama cutitelor Harry Blackstone este atat de ascutita incat practic poti taia felia de cascaval atat de subtire incat vei putea vedea prin ea!

 

Vezi oferta Harry Blackstone aici

Set Cutite Harry Blackstone la cel mai mic pret

Set Cutite Harry Blackstone la cel mai mic pret

Dacă comandaţi acum cuţitul universal Harry Blackstone, primiţi cadou cuţitul extrem de tăios pentru carne Harry Blackstone, uluitorul cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstone, uimitorul cuţit pentru legume, fructe, şase cuţite dublu ascuţite pentru steak Harry Blackstone. Şi asta încă nu e tot! În colet mai primiţi o cutie, cadou exclusiv, care conţine: 3 cuţite şi o cojitoare (1 x Cuţit universal Harry Blackstone, 1 x Cuţit pentru carne Harry Blackstone, 1 x Cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstone, 1 x Cojitoare, Harry Blackstone). NU rataţi această ocazie unică de a avea setul de cutite original Harry Blackstone. Oferta este disponibila online In plus, veti beneficia si de o reducere de pret consistenta daca veti achizitiona un al doilea set Harry BlackStone.

Set cutite ceramice Harry Blackstone

Informatii Set cuţite Harry Blackstone

Interiorul cutitelor Harry Blackstone este deosebit de rezistent fiind confectionat din oţel inoxidabil. Pe exterior prezinta un înveliş ceramic de o calitate deosebita cu proprietati non aderente, caz in care alimentele nu se vor lipi de cuţit. Mânerele sunt ergonomice, confectionate din silicon antiderapant. Prietenul Harry Blackstone tot ce aveti nevoie in bucatarie pentru a felia in cateva clipe fructe, legume proaspete sau chiar marunti zarzavatul, in principiu veti gati ca un bucatar profesionist.

Setul de cutite de bucatarie cu invelis ceramic Harry Blackstone vine impachetat intr-o cutie ornamenală elegantă, caz in care poate reprezenta si un cadou reusit pentru familie sau prieteni. Si pentru ca tot veni vorba de cutie, va recomandam in acelasi timp si Suportul Special Harry Blackstone pentru cutite la un pret rezonabil (49 de lei).

Suportul este un accesoriu practic şi elegant pentru setul de cuţite Harry Blackstone, va permite sa depozitati în condiţii de siguranţă. În suportul incredibil de practic şi deosebit de impozant, depozitarea setului de cuţite Harry Blackstone se face în condiţii de siguranţă deplină. Este confecţionat din material rezistent în interior cu peri flexibili care susţin cuţitele. Diametrul: 11cm, astfel ca toate cuţitele ceramice vor încapea cu uşurinţă.

Cat costa Setul Harry Blackstone?

In acest moment se deruleaza o promotie, astfel ca setul de cutite Harry Blackstone cu un pret standard de 169 de lei poate fi cumparat online doar cu 149 RON. Mai mult decat atat, al doilea set Harry Blackstone poate fi cumparat mai ieftin, cu 129 de lei.

Cumperi online? Primesti in plus

Ce contine setul de cutite Harry Blackstone? Practic, la fel ca in majoritatea ofertelor Teleshopping este prezentat un produs la care ofertele si promotile se aduna … Astfel pe langa cutitul universal Harry Blackstone veti primi cadou:

  • 1 x Cuţit pentru carne Harry Blackstone (proiectat cu lama zimţată)
  • 1 x Cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstone
  • 1 x Cuţit pentru legume, fructe,
  • 6 x Cuţite dublu ascuţite pentru steak Harry Blackstone

Setul de cutite Harry Blackstone din reclama TV

Si asta nu este tot! Pentru a va convinge, s-a introdus in oferta si CADOUL EXTRA HARRY BLACKSTONE care consta in:

  • 1 x Cutie cadou exclusiv care conţine:
  • 1 x Cuţit pentru tăiat pâine Harry Blackstone
  • 1 x Cuţit pentru carne Harry Blackstone
  • 1 x Cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstone
  • 1 x Cojitoare, Harry Blackstone

Cutitele Harry Blackstone va vor fi un ajutor de nadejde in bucatarie. Poate ca aveti acasa cutite de care sunteti multumiti. Dar acest cutit il va depasi pe preferatul dvs. Setul de cutite Harry Blackstone va va ajuta in bucatarie, taierea unei rosii sau a unui ananas se poate face dintr-o singura miscare! Veti obtine felii subtiri sau si groase. Cutitul Harry Blackstone are o lama cu mai multe functii, pe o parte se afla o parte cu striatii speciale si alta cu dinti. Dar si o parte extrem de ascutita si fina. Lama Harry Blackstone poate trece prin aproape orice. 

Set cutite Harry Blackstone lama otel inoxidabil

Setul de cutite Harry Blackstone

Cutitul Harry Blackstone pentru maruntit zarzavaturi

Cutit ceramic pentru paine Harry Blackstone

Setul de cutite de bucatarie Harry Blackstone

Promotia cutite Harry Blackstone

Exit mobile version