Ozonizator pentru aerul din casa Chanson Water: un ozonizator de aer cu ecran operațional ciclic sau temporizator cu 60 de minute si de performanță înaltă ce omoară germenii și virușii, elimină fumul și gazele de eșapament din încăpere, produce aer curat și proaspăt, previne infecția cu SARS. SARS, (Sindromul Acut Respirator Sever) este o boală care afectează sistemul respirator al omului, indusă de virusul cu acelasi nume.

Ozonizatorul de aer Chanson Water elimină chimicalele reziduale agricole de pe suprafața fructelor și a legumelor, omoară bacteriile de pe carne și pește, eliberează tensiunea din organism pentru o mai bună rezistență la stres, împrospătează mintea pentru o gândire mai bună si ofera prospețime îndelungată în casă precum cea din păduri. Ozonizatorul de aer pentru casa Chanson Water poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la portalul dedicat unui trai sanatos: BIOPORTAL, iar pretul acestuia este un pic mai ieftin decat al unui aparat de aer conditionat.

Specificații tehnice Chanson Water Ozonizator: Voltaj AC 220V/50Hz, Consum 12 W, Ieșire ozon HI: 200 +- 20, LO: 30 +- 20% (mg/h), Capacitate 8 litri, Control temporizator 0 – 60 minute, Dimensiune 280 x 170 x 100 mm, Greutate netă 2.1 kg.

De ce merita sa ai in casa un ozonizator de aer Chanson Water? Parerea noastra este ca avantajele unui asemenea aparat in casa ta pe care ti le vom prezenta in acest review vor face achizitia o decizie foarte simpla :)

 

Merita un ozonizator de aer?

  • Cat de indicat este un ozonizator folosit drept purificator de aer? Ca si purificator de aer, ozonizatorul Chanson Water folosit pentru 15 – 30 de minute elimină mirosurile neplăcute din casa si omoara bacteriile din aer. Bifam astfel un avantaj al acestui aparat. Previne infectarea sugarilor, care nu au un sistem imunitar dezvoltat, creând astfel un mediu sigur și sănătos pentru aceștia.
  • In cazul fructelor si legumelor, ozonizatorul de aer Chanson Water indeparteaza pesticidele de pe alimente. Alimentele care au fost în prealabil înmuiate în apă ozonizată își păstrează prospețimea și gustul un timp mai îndelungat, plus că nu mucegăiesc la fel de repede, dacă nu sunt consumate după câteva zile de la cumpărarea lor. Orezul inmulat timp de 15 minute in apa ozonizata cu Chanson Water isi va pierde mirosurile neplăcute și microorganismele. Face ca orezul să fie delicios. Folosiți apă ozonizată pentru a spăla crustaceele și peștele Îndepărtează eficient reziduurile substanțelor chimice aflate pe suprafața alimentelor și mirosul de pește, distrugând bacteriile pentru a păstra carnea proaspătă și nutrienții acesteia intacți. Crustaceele își păstrează prospețimea timp îndelungat, odată spălate cu apă ozonizată.  Folosiți apă ozonizată pentru a spăla sau pentru a lăsa la înmuiat diferite alimente pentru ca indepărtează mirosul, descompune reziduurile aflate pe carne precum ar fi antibioticele și hormonii de creștere, distruge bacteriile și păstrează carnea proaspătă.
  • Ozonizatorul Chanson Water curăță vesela de uleiuri și alte murdării, sterilizând și dezinfectând pentru a preveni infecțiile cu bacterii. Este ideal de a fi folosit chiar si in cazul ustensilor pentru bebelusi, jucării si hainele acestora. Înmuiați pentru 15 minute in apa aceste obiecte.
  • Ajuta la foliculită, dermatite si pentru picioarele atleților. Folosiți apă ozonizată pentru a vă spăla pe cap sau pentru a înmuia picioarele în apă ozonizată. Foliculita este o afecțiune a foliculilor piloși produsă de Stafilococul Auriu, care colonizează în mod normal pielea la indivizii sănătoși, sau de fungi, în cazul persoanelor cu un sistem imun deficitar. Piciorul de atlet sau micoza piciorului este o infecţie fungică frecvent întâlnită şi nu trebuie să fii atlet pentru a o contracta. Această sâcâitoare suferinţă apare cel mai adesea la bărbaţi şi băieţi, însă este destul de frecventă şi la femei. Practic necunoscută în Grecia şi Roma antică, pe când oamenii mergeau desculţi sau purtau sandale, „piciorul de atlet” este un sub-produs al unei societăţii industriale. Ajuta in cazul simptomelor de micoza piciorului: erupţie pruriginoasă, scuamoasă, roşie, care debutează de obicei între degetele de lapicioare; netratată, pielea dezvoltă fisuri şi vezicule care se pot infecta, piele uscată care se descuamează uşor, pe tălpi, miros neplăcut al picioarelor, unghii de la picioare albicioase, fragile, care se descuamează uşor. In ambele cazuri, apa ozonizată are efect de sterilizator.
  • Ozonizatorul de casa Chanson Water poate fi folosit si pentru curățarea feței si albirea tenului. Folosiți apă ozonizată pentru a vă spăla pe față. Elimină bacteriile și curăță porii pielii de mizerie. Este o metodă naturală de purificare și păstrare a tenului curat.

Ozonizatorul de aer pentru casa Chanson Water poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la portalul dedicat unui trai sanatos: BIOPORTAL