depurtat.ro

Masinuta de jucarie LAMBORGHINI GALLARDO SUPERLEGGERA. Macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile si capota. Modelul  are  sasiu detaliat.

Macheta auto Lamborghini Gallardo la scara 1:10 radiocomandata te va surprinde prin design si culoare si viteza! Macheta Lamborghini Gallardo este cadoul ideal pentru cei care au ca hobby intrecerile si colectionarea unor modele celebre de masini. Jucariile sunt ambalate in cutie de carton cu fereastra din plastic.

 

Un LAMBORGHINI! Ce altceva ti-ai mai putea dori? Masina Lamborghini cu radiocomanda si functii complete. Culori disponibile: Negru, Orange, Galben. Control al deplasarii inainte, inapoi, stanga, dreapta. Reglaj al aliniamentului trenului de rulare fata. Telecomanda tip pistol. Sistem de suspensii independent pe fiecare roata. Interior si exterior reprodus in detaliu. Vopsea exterioara lucioasa. Lumini fata si spate functionale. Dimensiunile produsului: 279mm x 127 mm x 102 mm.  Viteza: 12-24 km/h. Scara: 1:14. Distanta de control: pana la 30 m. Asamblata complet din fabrica. Culorile pot varia: galben, negru, orange. Alimentare jucarie: 5 baterii tip AA (nu sunt incluse). Alimentare telecomanda: 1 baterie tip 9V (nu este inclus). Dimensiuni (produs ambalat): 44 x 19 x 17 cm.

depurtat.ro

 

Masinuta LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER. Macheta auto la scara 1:18. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Se pot deschide usile, capota motorului si la unele modele si portbagajul. Modelul are sistem de directie functional. Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt disponibile in mai multe culori la alegere. Sunt cadoul ideal pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura.

 

LAMBORGHNI GALLARDO BBurago. Macheta auto la scara 1:18. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Se pot deschide usile, capota motorului si la unele modele si portbagajul. Modelul  are sistem de directie functional. Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt disponibile in mai multe culori la alegere. Sunt cadoul ideal pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura.

noriel.ro

 

LAMBORGHINI GALLARDO BBURAGO. Kit de asamblare macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile. Modelul  are  sistem de directie functional. Kitul contine toate accesoriile si ustensilele necesare asamblarii modelului.

 

LAMBORGHINI Gallardo LP560-4 Polizia. Macheta auto la scara 1:32. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Mai multe modele de masinute Lamborghini cu telecomanda, precum si alte marci auto sau de ce nu vehicule telecomandate (barcute, drone, elicoptere, avioane, roboti) gasiti la bestkids.ro, eMAG.ro si nichiduta.

answear.ro