Monitor auto util in cazurile in care sunteti plecati in concediu si doriti sa urmariti stirile sau filmele si muzica dorita. Monitorul are si alimentator de 12 V de aceea poate fi folosit oricand in masina fiind gandit pentru acest lucru.

TV Tunerul este analogic si functioneaza destul de bine in majoritatea zonelor din Romania. Are acumulator incorporat si nu necesita sa stea alimentat tot timpul, prin urmare in cazul in care opriti masina, bateria acesteia nu va va lasa balta. Conexiunile USB si SD il fac util pentru rularea diverselor formate video & audio, de pe stickuri sau carduri de memorie facand timpul sa treaca mai usor pentru pasagerii din spate, mai ales in momentele in care semnalul TV este prea slab.

Desi este utilizat ca si monitor – televizor pentru masina este foarte util si de ajutor in locuri in care ai nevoie de un televizor cu un ecran mai micut, de exemplu in bucatarie, mai asculti o stire, si altfel trece vremea. Are si USB si card pentru muzica si filme. Un produs complet.

Monitorul auto LCD (PNI NS911) il gasiti aici

Diagonala display: 9.5″
Tip display: TFT LCD
Dimensiuni (mm): 230 x 176 x 26
Greutate (g): 500
elefant.ro
CITESTE SI:  Frigider minibar Heinner HMB-42A+ cu conectare la bricheta auto 12V cu invertor