depurtat.ro

Noul Nikon D3200 este o modalitate extraordinară de a surprinde viaţa în detalii bogate – cu un senzor CMOS de 24,2 megapixeli, sistemul de procesare a imaginii EXPEED 3 incredibil de rapid şi noul Mod Ghid de la Nikon, care vă ajută să realizaţi imaginile şi filmele la calitate ridicată pe care vi le-aţi dorit întotdeauna. Sărbătoriţi amintirile cu aparatul foto D3200, puternic şi uşor de folosit.

depurtat.ro

Camera foto digitala Nikon D3200 oferă o gamă largă de instrumente de retușare, inclusiv post-captare D-lighting (util dacă ați uitat să activați Active D-Lighting înainte de captare), Red-Eye Correction, trimming, conversie alb-negru, diferite efecte de filtru, de echilibrare a culorii, redimensionare imagine, suprapunere de imagine, prelucrarea brută, corecție a distorsiunii, precum și un efect de miniatură care imita un aspect ce poate fi realizat numai cu obiective speciale. Multe dintre aceste funcții vor face inutila cumpararea unor programe specializate de retusare a fotografiilor si totodata nu veti fi pusi in situatia de a pierde timp in fata calculatorului pentru a obtine efectele dorite in fotografiile facute.

Cu senzorul imens de peste 24 de megapixeli Nikon 3200 devine din start device-ul DSLR APS-C DX cu cea mai mare rezoluţie de la Nikon si totodata ofera cei mai multi pixeli dintre toti producatorii concurenti de DSLR-uri! Si asta fara a face rabat la sensibilitatea. Un modul de filmare foarte bun cu un control mai mare asupra expunerii și sunetului, un ghid extins și controale simple pentru incepatori, mai multe opțiuni de conectivitate și un ecran LCD de calitate face ca Nikon 3200 sa fie cel mai bun aparat foto new-entry.

Mai departe, haideti sa vedem ce spune aparatul foto digital Nikon 3200 despre el.

SUNT GHIDUL TĂU FOTO

Pentru a vă asigura că realizaţi imaginile şi filmele de înaltă calitate pe care vi le-aţi dorit întotdeauna, vă prezentăm Modul Ghid. Prin doar câţiva paşi simpli, care includ imagini exemplificatoare şi instrucţiuni clare, în scurt timp veţi putea obţine cu uşurinţă rezultate extraordinare şi veţi putea deveni expert în fotografie.

Aparat foto D-SLR Nikon 3200 24,2megapixeli Full HD

 

SUNT O FOTOGRAFIE MAI BUNĂ

În plus faţă de efectele creative remarcabile încorporate în aparatul foto pentru a adăuga o notă personală imaginilor, cum ar fi Efect miniatură sau Culoare selectivă, D3200 oferă o gamă largă de opţiuni de retuşare, cum ar fi Redimensionare, Retuşare rapidă, Îndreptare şi altele.

 

SUNT VIAŢA PIXEL CU PIXEL

Incredibilul senzor de imagine CMOS în format DX de 24,2 megapixeli vă permite să surprindeţi imagini chiar mai clare şi mai detaliate. Indiferent dacă doriţi să decupaţi o imagine fără a pierde din detalii sau să o măriţi la dimensiuni extraordinare la calitate ridicată – nu este nicio problemă. Aparatul Foto Nikon D3200 produce imagini de o calitate excelentă ajutat fiind si de sensibilitatea ISO de la 100 la 6400, de obturatorul electronic dar si de sistemul de masurare al expunerii TTL prin senzorul RGB cu 420 de pixeli. Fotografiile nocturne sunt excelente, efectul de ochi rosii datorita blitzului incorporat nu nu apare, iar functia Active D-Lighting ajută atat pentru a fotografia detaliile zonelor intunecate cat si pentru a scoate in evidenta imaginile cu contrast ridicat.

noriel.ro

SUNT VIAŢA TA ÎN HD

D3200 aduce la un loc toate funcţiile de care aveţi nevoie pentru filme incredibile: un senzor de imagine de mari dimensiuni, performanţă ISO incredibilă în condiţii de iluminare scăzută, înregistrare Full HD (1080p) cu 30, 25 şi 24 cadre pe secundă şi o gamă de opţiuni de focalizare automată (AF), precum şi editarea filmelor în aparatul foto.

 

SUNT CONECTIVITATE LA ÎNDEMÂNĂ

De ce să nu împărtăşiţi imaginile şi filmele instantaneu de la aparatul foto D3200 la smartphone sau la tablete? Sau să utilizaţi dispozitivul inteligent ca telecomandă pentru aparatul foto? Adaptorul opţional fără fir pentru dispozitive mobile WU-1A pentru D3200 face împărtăşirea imaginilor mai simplă ca niciodată.

Beneficiază de conectare A/V out, mini-HDMI și terminale USB de mare viteza dar si mufa pentru conectarea microfonului extern.

Nikon D-SLR 3200 poate fi conectat la telefonul mobil smartphone si la tableta

 

SUNT EXTENSIBIL

Bucuraţi-vă de posibilitatea de a experimenta cu legendarele obiective NIKKOR. Utilizaţi obiective fixe luminoase pentru portrete extraordinare, obiective micro pentru prim-planuri la dimensiune reală sau obiective telefotografice pentru fotografiere de la distanţă. Sau pur şi simplu îmbunătăţiţi aparatul foto cu alte accesorii, cum ar fi un microfon extern, o telecomandă sau alegeţi dintr-o serie de dispozitive speedlight.

 

Accesorii Aparat foto digital D-SLR Nikon 3200

La inceputul lui februarie, acest Aparat Foto D-SLR NIKON beneficiaza de o reducere de 33% – de 1000 RON.

vezi detalii şi pret actualizat

answear.ro