Nixies – Sirena Narissa cu Calut de Mare

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Narissa ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu calutul ei de mare. Pune-o pe Narissa in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa! Setul nu include acvariul, acvariul si accesoriile pentru sirenele care inoata Nixies pot fi achizitionate separat.

 

Nixies – Sirena Bella cu Foca

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Bella ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu Brodie, foca ei. Pune-o pe Bella in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa! Setul nu include acvariul, acvariul si accesoriile pentru sirenele care inoata Nixies pot fi achizitionate separat.

 

Nixies – Sirena Amelia cu Broscuta Testoasa

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Amelia ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu broscuta ei testoasa. Pune-o pe Amelia in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa! Setul nu include acvariul, acvariul si accesoriile pentru sirenele care inoata Nixies pot fi achizitionate separat.

 

Set jucarie Nixies – Set Acvariu cu Foca

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Bella ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo Sirena de jucarie Nixies poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu Brodie, foca ei. Cand ii e sete, Bella bea din paharul ei special, in forma de cochilie de melc. Puteti decora chiar voi acvariul sirenei, cu corali si pietre vesel colorate, printre care cei doi se pot ascunde. Bella are si o trusa de frumusete, cat ea de mica, pe care o imparte cu tine, in trusa gasesti un pieptan, o sticluta ca de parfum si doua stelute decorative. Pune-o pe Bella in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa!

Setul Nixies – Set Acvariu cu Foca contine: 1 acvariu, 1 foca alba, 2 pietre si corali falsi, 1 trusa de frumusete in forma de scoica mov, 1 pahar in forma de cochilie de melc de culoare mov, 1 foaie decorativa pentru acvariu, cu desene cu motiv -acvatic. Setul nu include sirena, sirena Nixies care inoata poate fi cumparata separat. Inaltime acvariu: 20 cm. Latime acvariu: 21 cm. Greutate acvariu: 0.39 kg. Varsta: jucaria Nixies – Set acvariu cu foca este recomandata fetitelor cu varsta peste 4 ani.

 

Nixies – Set Acvariu cu Calut de Mare

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Narissa ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo Sirena ta preferata poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu Galliant, calutul ei de mare. Cand ii e sete, Narissa bea din paharul ei special, in forma de cochilie de melc. Puteti decora chiar voi acvariul sirenei, cu corali si pietre vesel colorate, printre care cei doi se pot ascunde. Narissa are si o trusa de frumusete, cat ea de mica, pe care o imparte cu tine. In trusa gasesti un pieptan, o sticluta ca de parfum si doua stelute decorative. Pune-o pe Narissa in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa!

Setul Nixies – Set Acvariu cu Calut de Mare contine: 1 acvariu, 1 calut de mare, 2 pietre si corali falsi, 1 trusa de frumusete in forma de scoica albastra, 1 pahar in forma de cochilie de melc de culoare albastra, 1 foaie decorativa pentru acvariu, cu desene cu motiv acvatic. Setul nu include sirena, sirena Nixies care inoata poate fi cumparata separat. Inaltime acvariu: 20 cm. Latime acvariu: 21 cm. Greutate acvariu: 0.39 kg. Varsta: jucaria Nixies – Set Acvariu cu Calut de Mare este recomandata fetitelor cu varsta peste 4 ani.

 

Nixies – Set Acvariu cu Broscuta Testoasa

Cand se plictiseste de inotat in cada sau in piscina, sirenei Amelia ii place sa stea acasa, in acvariul ei. Acolo poate face tumbe, scufundari si se poate juca cu Shelby, broscuta ei testoasa. Cand ii e sete, Amelia bea din paharul ei special, in forma de cochilie de melc. Puteti decora chiar voi acvariul sirenei, cu corali si pietre vesel colorate, printre care cei doi se pot ascunde. Amelia are si o trusa de frumusete, cat ea de mica, pe care o imparte cu tine. In trusa gasesti un pieptan, o sticluta ca de parfum si doua stelute decorative. Pune-o pe Amelia in acvariu si bucura-te de dansul ei gratios sub apa!

Setul Nixies – Set Acvariu cu Broscuta Testoasa contine: 1 acvariu, 1 broscuta testoasa, 2 pietre si corali falsi, 1 trusa de frumusete in forma de scoica roz, 1 pahar in forma de cochilie de melc de culoare roz, 1 foaie decorativa pentru acvariu, cu desene cu motiv acvatic, Setul nu include sirena, sirena Nixies care inoata poate fi cumparata separat. Inaltime acvariu: 20 cm. Latime acvariu: 21 cm. Greutate acvariu: 0.39 kg. Varsta: jucaria Nixies – Set Nixies – Set Acvariu cu Broscuta Testoasa este recomandata fetitelor cu varsta peste 4 ani.

 

Sirenele si seturile de joaca Nixies Undersea Glam on the Go le puteti gasi in magazinele Dinoland si BestKids.

Exit mobile version