Noi Modele unisex (barbati si femei) de ochelari de soare marca Columbia la FashionDays. 70% reducere la ochelarii de soare marca Columbia. Modele unisex potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei. Ochelari de soare marca Columbia disponibile in modele variate, elegante sau sport, pe alb, negru sau maro. De asemenea, ochelari de soare Columbia pentru barbati veti gasi si la B-Mall sau My Closet. Colectia Columbia pentru femei o gasiti la aceleasi magazine, pagina campanilor de reduceri de preturi fiind aici: Ochelari de soare eMAGElefant, FashionDays si MyCloset.

Urmarind cu atentie sloganul asumat Trying stuff since 1938, Columbia Sportswear isi face publica profesiunea de credinta de a inova, testa, omologa, propune, lansa si patenta tehnologii dintre cele mai spectaculoase capabile sa amelioreze experienta outdoor. Iar experienta Columbia acumulata de-a lungul timpului in design-ul, inovarea, confectionarea si promovarea articolelor outdoor pentru barbati, femei si copii : geci, ghete, sandale, costume de ski este folosita cu succes si in ceea ce priveste ochelarii de soare.

Potoleste-ti setea unei imagini perfecte cu o pereche de ochelari de soare barbatesti sau de dama marca Columbia! Ochelarii de soare Columbia, special pentru aventurieri, cu o alura sportiva deosebita. Iesi in evidenta cu o pereche din noua colectie Columbia!

Noi Modele unisex (barbati si femei) de ochelari de soare marca Columbia la FashionDays. 70% reducere la ochelarii de soare marca Columbia. Modele unisex potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei. Ochelari de soare marca Columbia disponibile in modele variate, elegante sau sport, pe alb, negru sau maro. De asemenea, ochelari de soare Columbia pentru barbati veti gasi si la elefantB-Mall sau My Closet. Colectia Columbia pentru femei o gasiti la aceleasi magazine, pagina campanilor de reduceri de preturi fiind aici: Ochelari de soare eMAGelefant si MyCloset.

Exit mobile version