depurtat.ro

In zilele noastre, ceea ce consideram cel mai important, mai valoros decat orice serviciu sau produs, este timpul in sineIar ceasurile de dama si barbati marca Timex tin cont de aceasta valoare. Brandul Timex a revolutionat industria in urma cu jumătate de secol, creand ceasuri inteligente caracterizate de design modern, durabilitate si fiabilitate , inalta performanta – si asta la preturi mai mici cu 75% fata de ceasurile elvetiene. Ceasurile Timex pot fi cumparate online de la magazinele: watchshop, eMAG, FashionDays si CEL.ro.

Încă de la început, succesul marcii Timex s-a datorat pasiunii pentru tehnologie, calitate si inovatie. Prin aplicarea metodelor de producție de ultimă oră pentru o industrie relativ statica, TIMEX a revoluționat ceasurile, creand un brand de masa pentru persoane active, ce au nevoie de ceasuri care sa corespunda oricaror activitati in aer liber dar si celor ce au nevoie de eleganta la incheietura mainii. Printr-o politica de marketing creativa, care prezinta valoarea și fiabilitatea produsului ceasurile Timex au devenit un nume ce se asociaza cu designul placut, durabilitatea si performanta.

Asa cum am spus, ceasurile Timex ofera un foarte bun raport calitate pret, preturile de lista incep de la 229 de lei, in functie de model. Ceasurile originale pentru barbati marca Timex pot fi vizualitate, rezervate si cumparate online de la magazinele watchshop, eMAG, FashionDays si CEL.ro.

Timex Expedition T49904 Field Chrono

Aerul pare mai proaspat si experienta mai intensa atunci cand ne aventuram in locuri necunoscute, pe drumuri nebatute, cand ne alegem propriul traseu sau chiar un loc de pescuit de vis. Ceasurile Timex din seria Expedition iti ofera o relatie intre tine, natura si timpul tau, pe care nicio alta tehnologie nu o poate oferi. Timex Expedition ® ceasurile ce iti inspira aventura, construite pentru a rezista in conditii dificile. Aventura începe cu ceasurile Timex Expedition, al carui design este proiectat pentru a rezista testelor in orice conditii meteorologice. Ceasurile Timex pentru barbati, cu design robust dar elegant, care completeaza cele mai multe tinute vestimentare barbatesti.

Ceas Timex Expedition cu aspect vintage militar, cu functie cronograf. Include lumina de noapte Indiglo, curea din otel inoxidabil, 3 cadrane si o fereastra pentru data. Timex Expedition Field Chrono este rezistent la apa pana la adancimi de 100 de metri.

otter.ro

Ceasuri Timex seria Tide Compass

Cu un ecran mare, ceasurile Timex din seria Tide Compass, cu busola si termometru pentru aer si apa, toate pe singur cadran cu design clasic analog, puteți păstra legătura cu cele mai importante elemente din aventurile dvs. in viata de zi cu zi.

Ceasuri Timex seria SL Chronograph

 Ceasurile Timex din seria SL Chronograph duc inspiratia ceasurilor de mana cu stil sportiv la un nou nivel. Un amestec incitant de materiale de lux și detalii interesante, culori elegante si design sofisticat, fac din acest ceas o declaratie de incredere. Un ceas cu cronograf tradițional si cu o tehnologie de ultimă generatie. Un model fourth hand si cadrane fly-back ce ofera o interfata intuitiva și un look rafinat.

Ceasurile originale pentru barbati (dar si de dama) marca Timex pot fi vizualitate, rezervate si cumparate online de la magazinele watchshop, eMAG, FashionDays si CEL.ro.

answear.ro