depurtat.ro

Daca esti un iubitor al lumii manga si iti place sa creezi propriile tale personaje, Tableta grafica Intuos Manga a fost proiectata special sa te ajute sa le aduci la viata. Cu Tableta grafica Wacom Intuos Manga poti sa faci schite, sa desenezi si sa colorezi in mod digital cu precizia creioanelor si pensulelor traditionale, cu ajutorul noului stilou ergonomic, sensibil la presiune inclus in pachet. Stiloul Creative Stylus Pen este unic, are 1024 nivele de presiune si ofera rezultate apropiate de realitate. Folosindu-l, ai senzatia ca desenezi direct pe hartie. Tableta grafica Wacom Intuos Manga este disponibila la eMAG, evoMAG si Flanco, magazine unde aveti garantia celui mai mic pret.

depurtat.ro

In plus, Tableta Grafica Wacom Intous Manga dispune de cea mai noua tehnologie multitouch si iti permite sa faci zoom, scroll sau sa iti plasezi desenul in diverse pozitii folosind tool-uri intuitive.

otter.ro

Da frau liber imaginatiei tale. Cu noua tableta Intuos Manga poti faci desene digitale cu aceeasi precizie ca atunci cand desenezi pe hartie folosind stiloul sensibil la presiune, Creative Stylus Pen. Bucura-te de un control intuitiv. Suprafata de tip multitouch iti permite sa faci zoom, scroll sau sa pozitionezi desenele tale folosind gesturi intuitive.

Tableta Grafica Wacom Intuos Manga este un partener creativ compact. Tableta este subtire, usor de transportat si a fost conceputa atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci. Este o tableta grafica cu review-uri foarte bune si un raport calitate – pret foarte bun, functioneaza foarte bine! Merita! Wacom Intuos Manga este disponibila la eMAG, evoMAG si Flanco, magazine unde aveti garantia celui mai mic pret.

answear.ro