depurtat.ro

Ochelarii pentru schi, cu protectie UV si capacitate de antiaburire, sunt o necesitate in componenta tinutelor si echipamentelor sport pentru schi, snowboard si alte sporturi de zapada.

Ochelari schi unisex Trespass Anu graphite, ofera protectie 100% cu valoarea UV400 pentru prevenirea afectiunilor rezultate in urma expunerii la soare (previne patrunderea UVA, UVB, UVC). Caracteristica antifog (antiaburire) datorita unui tratament special la suprafata lentilei, unei perne de aer in interiorul lentilei, si sistemului de circulatie si vetilare a aerului in interiorul acesteia. Filtru categoria S2. Stil wraparound oversized pentru maximizarea campului vizual.

yves-rocher.ro

Cadrul lentilelor este gri metalizat, din masa plastica, gros, cu insertii de burete (sus, jos) ce ajuta la ventilarea lentilei. Prezinta un minim de flexibilitate pentru fixare perfecta pe fata. Partea interna este vatuita cu burete si captusita cu material textil pentru confort si fixare optime pe fata.

 

Ochelari schi unisex Trespass Vickers Black imbracate intr-un strat de oglinda cu diverse inflexiuni in functie de luminozitate. Cadrul lentilelor este negru lucios, din masa plastica, gros. Pentru stabilitate optima, ochelarii prezinta o banda elastica ajustabila ce se fixeaza dupa cap. Designul lentilei si al ramei permite purtarea cu ochelarii de vedere. Vei gasi o oferta variata de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Trespass, atat la Brands Direct cat si la Comodo sau mai degraba la www.emag.ro.

 

Ochelari schi unisex Trespass Asir Black, nuanta maro chihlimbar. Cadrul lentilelor este negru lucios, din masa plastica, gros, cu insertii de burete (sus, jos) ce ajuta la ventilarea lentilei. Ofera protectie 100% cu valoarea UV400 pentru prevenirea afectiunilor rezultate in urma expunerii la soare (previne patrunderea UVA, UVB, UVC).

flanco.ro/

Aceasi pereche de ochelari de ski, ai cunoscutului brand Trespass de articole sportive, insa pe culoarea alba. Ochelari de schi Trespass Asir White.

 

Ochelari schi unisex Trespass Diligent Black si White, ochelari de schi cu fixare perfecta pe fata si balamale mobile care asigura ajustarea pe capul gol, cu fes sau cu casca de protectie. Partea interna este vatuita cu burete si captusita cu material textil pentru confort si fixare optime pe fata. Accesoriul face parte din seria de calitate TP 75 a brand-ului scotian Trespass. In componenta tinutelor si echipamentelor sport pentru schi, snowboard si alte sporturi de zapada.

 

Ochelari schi unisex Trespass Diligent White, cu capacitate antiaburire, datorita unui tratament special la suprafata lentilei, unei perne de aer in interiorul lentilei, si sistemului de circulatie si vetilare a aerului in interiorul acesteia. Cadrul lentilelor este alb lucios, din masa plastica, gros, cu insertii de burete (sus, jos) ce ajuta la ventilarea lentilei. Vei gasi o oferta variata de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Trespass, atat la Brands Direct cat si la Comodo sau mai degraba la www.emag.ro.

answear.ro