PROTEJEAZA-TI OCHII de efectele negative ale ecranelor digitale cu ochelarii GUNNAR – ochelarii de protectie pentru calculator, numarul 1 in lume.

Petreci cea mai mare parte a timpului “lipit” de ecranul calculatorului, smartphone-ului, tabletei sau televizorului? Pe masura ce orele trec, ochii tai sunt expusi efectelor luminii albastre si reflexiilor emise de ecranele digitale, care genereaza:

  • oboseala oculara;
  • uscaciune si iritatii ale ochilor;
  • stres vizual;
  • chiar si dureri de cap.

Ai nevoie de o pereche de ochelari de protectie impotriva luminii albastre (blue light) si a efectelor nocive a acesteia asupra ochilor chiar acum cand citesti acest articol!


Gunnar sunt ochelarii profesionali nr. 1 in lume care iti protejeaza ochii in fata ecranelor digitale prin:

  • reducerea oboselii oculare
  • blocarea luminii albastre
  • prevenirea uscarii ochilor

Ochelarii Gunner se adreseaza oricarui utilizator de computer, laptop, tableta, smartphone care petrece mai multe ore in fata ecranelor digitale, cu precadere professionals care lucreaza la birou, corporatii, iti-sti, gamers, freelancers etc.

Ochelarii de protectie profesionali Gunnar - protejeaza ochii in era digitala
Ochelari protectie PC Gunnar – cei mai buni din lume penru profesionisti


STIATI CA DISPOZITIVELE DIGITALE VA POT AFECTA SANATATEA?


Folosirea indelungata a ecranelor dispozitivelor digitale, cum ar fi computerele, tabletele si telefoanele mobile, este una dintre cauzele principale ale oboselii oculare, sindromului privitului la calculator sau a altor probleme oculare.


CUM VA AFECTEAZA OBOSEALA OCULARA?


Oboseala oculara indusa de factori digitali sau sindromul privitului la calculator pot determina aparitia unor simptome cum ar fi ochi uscati, vedere incetosata, stres vizual, oboseala oculara si dureri de cap. Nemaiborbind de efectele luminii albastre, care poate provoca insomnie, cataracta si degenerescenta maculara legata de varsta.70% DINTRE AMERICANII SUFERA, IN PREZENT, DE PE URMA UNEI FORME DE OBOSEALA OCULARA INDUSA DE FACTORI DIGITALI


In aceasta perioada, lucrand de acasa, toti petrecem si mai mult timp in fata ecranelor digitale si merita sa investim intr-o pereche de ochelari de protectie profesionisti, al unui brand de renume mondial, Gunner.

Ochelarii de protectie PC profesionali Gunner pot fi achizitionati in Romania de la reprezentanta oficiala Gunner.