depurtat.ro

Bicicletele BMX sunt biciclete special facut pentru pasionatii de trick-uri cu bicicleta, iar cum o bicicleta normala era prea grea si prea mare pentru a face cascadorii, scheme sau trick-uri cu ea, a aparut BMX-ul: care este perfecta pentru asa ceva. Cele mai multe modele de biciclete BMX puteti gasi pe site-urile din strainatate, de exemplu Amazon, insa modele consacrate puteti gasi si in Romania la preturi mai mici (avand in vedere ca nu veti plati vama sau transport).

biciclete BMX la EMAG.ro

biciclete BMX la Biciclop

 

Bicicleta BMX Freestyle Koliken

 

Bicicleta BMX Freestyle este confectionata din aluminiu si are rotile de 20 de inch, ambele dotate cu frana. Firma Koliken a debutat in 1991 ca distribuitor de piese si accesorii pentru biciclete, produse in Ungaria, Cehia si Slovacia. Firma s-a dezvoltat rapid, iar in 1994 a demarat distributia de biciclete si si-a extins gama de produse cu piese din Germania si Olanda. In 2010 devenise cea mai mare fabrica de biciclete din Ungaria.

 

Bicicleta DHS BMX Jumper

 

Bicicleta BMX DHS Jumper, cu cadru de 280mm din otel si janta de 20 inch.

 

Bicicleta BMX DHS i 2080

 

Bicicleta BMX DHS pentru copii: Cadru: 280mm otel, Furca: Otel, Janta: 20”*48H aluminiu, Frana: ‘U’ brake aluminiu, Foaie: 36T ax monobloc, Pinion: 14T

epantofi.ro

 

Bicicleta BMX TAZ 16 inch

 

Bicicleta BMX realizata sub licenta Loony Tunes Diavolul Tazmanian.Sa si ghidon reglabile pe inaltime. Roti gonflabile cu camera, cu diametru de 16 inch (aproximativ 40 cm). Spite din otel. Bicicleta prevazuta cu frana de mana pe ambele roti. Doua roti ajutatoare din plastic. Cadru rezistent din otel. Cadru frumos imprimat cu Diavolul Tazmanian (culoare rosie). Aparatoare pentru lant. Aparatori pentru roti. Sonerie pe ghidon. Geanta in fata cu imprimeu Diavolul Tazmanian. Bicicleta copii 16 inch recomandata copiilor cu varsta intre 6-9 ani si inaltimea intre 107-138 cm.

 

O colectie variata de biciclete si triciclete pentru copii, fetite sau baieti mai mici sau adolescenti, le  puteti gasi la magazinele online:

 Biciclete eMAG Biciclop | Best Kids | Nichiduta | Bebebliss | 3 Pitici

answear.ro