depurtat.ro

În perioada 18-24 aprilie 2017, eMAG lansează Campania Săptămâna electrocasnicelor, cu promoţii numeroase de până la 40% pe categoriile electrocasnice mari şi mici, precum si la produse variate din gama Home&Deco. 

Aceasta perioada este perfecta pentru achizitiile necesare schimbarilor pe care de regula le incepeti la inceput de primavara, inainte de concediul verii in care in principiu ar trebui sa ne relaxam.

Ofertele se vor întrece să atragă toţi clienţii care s-au gândit că este o perioadă bună pentru reamenajarea casei sau pentru înnoirea electrocasnicelor mai vechi, care poate nu sunt atât de performante comparativ cu cele aflate acum în promoţie. Marci de prestigiu precum Hotpoint Ariston, Electrolux, Whirlpool sau Philips insotesc ofertele de buget Heiner, Zelmer, Beko sau Arctic.

In aceste zile se desfasoara Promotia Campania de Paste 2017, de asemenea cu preturi reduse in toate categoriile de produse eMAG, in mod special la televizoare, laptopuri, telefoane mobile si Fashion. Mult Fashion!

Exit mobile version