In plin sezon de vacanta cu un soare parca mai puternic ca niciodata, avem nevoie pentru protectia celor mici de creme si lotiuni pentru pielea sensibila de produse ce protejeaza cu adevarat. Totodata, pentru tine iti doresti o crema / lotiune de plaja care sa te ajute sa prinzi un bronz frumos, in plina siguranta, caz in care trebuie sa cumperi si o gama de produse complementare (crema pentru bronz cu factor de protectie, un ulei sau spray reconfortant dupa plaja, etc). Acestea nu sunt deloc ieftine, iar daca vrei sa ai siguranta ca pui pe piele un produs al unei marci sigure, un pachet complet pentru protectie si plaja ajunge sa coste cateva sute de lei, cat inca o zi de stat la mare.

Nu acelasi lucru putem spune si de setul complet de protectie solara cu factor de protectie SPF 50 din gama Nivea: Setul Sun Kids Set pentru protectie solara Nivea Sun, un set de 3 produse + o geanta de plaja extrem de folositoare atat la mare cat si la iesirile in parc. Se simte intens aerul unic si proaspat de vara si parca esti deja pe picior de plecare, cu bagajele in prag, pregatita de vacanta, de drumul spre mare sau munte si de zilele de neuitat in compania celor mai dragi persoane. Setul complet de protectie solara pentru copii si intreaga familie cu factor de protectie SPF 50 Nivea Sun Kids, SPF 30 si SPF 20 il poti cumpara online la cel mai mic pret de pe piata de la eMAG.ro dar si de la Farmacia Dona si Plantum.ro (verifica cel mai mic pret in magazinele distribuitoare).

Pentru tine, in cazul in care vrei sa ai parte de un bronz sanatos si mai rapid, nu uita sa pui in bagaj noul Ulei NIVEA Sun Protect & Bronze care accelereaza procesul de bronzare, in mod natural! Si pentru ca intreaga familie sa se bucure de un bronz frumos si sanatos, pleaca la drum si cu spray-ul de protectie solara care te protejeaza si te si racoreste NIVEA Sun Invisible Protect & Refresh! Bronz irezistibil, sanatos si natural pentru intreaga familie, cu gama NIVEA Sun Protect&Bronze fara a periclita sanatatea pielii!

VEZI OFERTA NIVEA

 

Setul complet de protectie solara pentru copii cu factor SPF 50 Nivea Sun Kids contine:

  • Lotiune de corp Kids Swim & Play SPF 50+ 150ml;
  • Ulei de protectie solara Nivea Spray Protect & Bronze SPF30 200ml;
  • Nivea Spray Protect & Refresh SPF20 de 200 ml;
  • + cadou o Geanta de plaja

Pentru protectia copiilor, ia cu tine crema NIVEA Sun Kids Swin&Play FPS 50+ . Produsul ofera protectie imediata si are o rezistenta la apa de lunga durata iar culoarea emulsiei, care dispare imediat dupa aplicare, asigura o acoperire uniforma a pielii celor mici. Pentru ca micutul tau sa se bucure, fara griji, de soare, oriunde ar fi! Setul complet de protectie solara pentru plaja Nivea il poti cumpara online la cel mai mic pret de pe piata, cu transport gratuit de la emag.ro.

Setul complet de protectie solara pentru plaja Nivea il poti cumpara online la cel mai mic pret de pe piata, de la eMAG.ro dar si de la Farmacia Dona si Plantum.ro (verifica cel mai mic pret in magazinele distribuitoare).

Exit mobile version