Laura Galic se poate mandri la ora actuala cu nenumarate colectii de imbracaminte de dama care au surprins intr-un mod placut femeile tinere ce adopta un stil non-conformist. Tinutele ei sunt purtate de femei din toata lumea precum Qatar, Kuweit, Finlanda si, in special, Statele Unite ale Americii.

Doamnele si domnisoarele care prefera articolele unicat vor gasi o sectiune speciala, cu modele aparte, care urmeaza tendintele actuale. Creatiile Laura Galic disponibile acum pe www.eMAG.ro sunt versatile, clientele gasind articole vestimentare pentru orice stil si pentru orice ocazie. Materialele utilizate sunt din fibra naturala, ceea ce permite ca fiecare produs sa ofere o cambrare perfecta pe corp.

Pentru ca piesele se realizeaza in atelierele proprii, clientele beneficiaza de retusuri si modificari gratuite. Atentia la micile detalii, tiparele folosite si executia ireprosabila recomanda magazinul si creatiile Laura Galic  femeilor care vor sa se imbrace altfel. Aici vor putea comanda piese vestimentare personalizate, astfel incat sa raspunda tuturor preferintelor, indiferent de masura purtata.

Fusta cu rochie detasabila Laura Galic

Sacou trendy Laura Galic

Sacou trendy Laura Galic

Palton Chic Laura Galic Lorelei

Palton subtire de primavara 

Rochii unicat Laura Galic

 

Pe langa sacouri si paltoane, rochile elegante chic si nonconformiste poarta un loc aparte in orice colectie Laura Galic.

Rochie Elsa unicat Laura Galic

Rochie Laura Galic Tereza

Rochie Adelina Laura Galic

Rochie Tereza – Laura Galic

Rochie Chic Laura Galic

Creatiile Laura Galic disponibile pe www.eMAG.ro sunt versatile, clientele gasind articole vestimentare pentru orice stil si pentru orice ocazie. Rochiile Laura Galic sunt unicat si se realizeaza pe comanda (10 zile lucratoare) – cu exceptia articolelor din categoria de preturi reduse, ce pot fi achizitionate imediat.

Exit mobile version