depurtat.ro

Brandul Lee Cooper s-a “născut” în East End din Londra, în 1908, pe strada Middlesex nr. 94-96, ceea ce il face primul și cel mai vechi brand autentic de blugi din Europa. Punand accent pe calitatea materialului si rezistenta la uzura, Morris Cooper și cel mai bun prieten al sau, Louis Maister, după ce a părăsit tara lui maternă (Lituania) calatorind in Africa de Sud s-a stabilit la Londra, și a avut ideea de a produce haine de lucru pe East End și de le exporta apoi în Africa de Sud, unde au știut că vor avea o cerere mare pentru un material rezistent, de calitate. Brandul LEE COOPER cu logo-ul roșu distinct a evoluat în timp și daca la inceput a fost o marca a clasei muncitoare, a crescut astfel incat a devenit o pictogramă de nivel mondial.

yves-rocher.ro

Geci de iarna Lee Cooper

Cumpărătorul tipic al articolelor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Lee Cooper brand este tânăr, cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani. Atitudinea sa este relaxata și eleganta, vrea haine casual, bine tăiate, creat pentru mai multe sezoane. Vrea sa arate COOL, dar să-l cumpere la UN PRET ACCESIBIL. Fiecare produs original, Lee Cooper este protejat de o hologramă unica codificata, care poate fi urmărita tot drumul până la locul de producție.  Fii o parte din moda si din istoria Rock n Roll britanica. Poarta un brand accesibil datorita campaniilor de reduceri de preturi de tip outlet. Incalzeste-ti trupul si inflacareaza-ti inima cu o geaca de iarna a unui brand renumit. Outlet Lee Cooper, reduceri de pret la gecile de iarna pentru femei in  magazinele HervisAnswear.roOriginals, FashionDays, eMAG si B-Mall.ro.

flanco.ro/

 

Branduri Premium cu Discount, aici

Outlet Lee Cooper, reduceri de pret la gecile de iarna pentru femei in magazinele HervisAnswear.roOriginals, FashionDays, eMAG siB-Mall.ro.

answear.ro