Pablosky este o firma producatoare de incaltaminte pentru copii cu sediul in orasul Toledo, din Spania. In mai bine de 30 de ani de cand sunt pe piata, Pablosky au devenit experti atat in moda cat si in nevoile specifice ale copiilor. Fiecare pereche de pantofi Pablosky, gheata, cizma sau sanda este creată pe baza unui sistem unic de proiectare ce imparte talpa in patru zone de densitati diferite. Aceasta asigura o flexibilitate si un confort unic, precum si o sustinere naturala a piciorului. Incaltamintea pentru copii Pablosky este moderna si frumoasa, insa ceea ce conteaza cel mai mult este calitatea, confortul si performanta ei de exceptie.

Pablosky stie ca un parinte atent va alege pantofii copilului sau pe baza unor criterii ce tin de mai mult decat estetica acestora. Pantofii pentru copii Pablosky se adapteaza inteligent caracteristicilor fizice si motorii ale micutilor, asigurand o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Si pentru ca fiecare element de constructie este important, Pablosky alege pielea cea mai fina atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul pantofilor sai.

In prezent, brand-ul spaniol Pablosky este unul din liderii producatorilor de incaltaminte pentru copii, cu o productie anuala ce depaseste 2,3 milioane de perechi de pantofi, sandale si ghetute. Pantofii pentru copii Pablosky sunt apreciati pentru ca sunt creati pentru a se adapta stilului si nevoilor tuturor copiilor.

De unde poti cumpara pantofi Pablosky pentru copii? Prezentam o mica selectia din colectia de incaltaminte de la magazinele online eMAG Pablosky FashionePantofi.

Pantofi Pablosky pentru baieti

Pantofii Pablosky pentru băieți sunt recunoscuți pentru durabilitatea și rezistența lor. Acești pantofi sunt construiți pentru a face față aventurilor și activităților specifice copiilor băieți. Talpa anti-alunecare și sistemul de închidere facilă asigură siguranța și confortul pe tot parcursul zilei. De asemenea, designul robust și rezistența la uzură fac ca acești pantofi să fie preferați de părinți pentru copiii lor activi. Pantofii Pablosky pentru băieți reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută echilibrul perfect între funcționalitate și aspect.

Pantofi Pablosky pentru fetite

Pantofii Pablosky pentru fetițe sunt cunoscuți pentru calitățile lor superioare și designul atrăgător. Acești pantofi sunt fabricați cu o atenție deosebită la detalii și confort, oferind fetițelor o experiență de purtare plăcută. Cu materiale de calitate superioară, talpă flexibilă și căptușeală respirabilă, acești pantofi asigură suportul și confortul necesar pe tot parcursul zilei. În plus, designul elegant și varietatea de modele și culori permit fetițelor să-și exprime personalitatea în timp ce rămân la modă.    Cele mai mici preturi la incaltamintea pentru copii marca Pablosky, veti gasi in magazinele online eMAG Pablosky FashionePantofi.

   Cele mai mici preturi la incaltamintea pentru copii marca Pablosky, veti gasi in magazinele online eMAG Pablosky FashionePantofi.

Exit mobile version