depurtat.ro

Pantofii Oxford de dama sunt usor de purtat si usor de asortat la tinutele de birou, office si smart casual. Cu un design simplu, cu siret, confectionati din piele naturala si deosebit de comozi, vei indragi pantofii Oxford, si vei fi admirata de stilul clasic sic pe care il vei etala. Pantofi de dama deosebiti, versatili, confectionati din piele naturala, ce se vor asorta cu usurinta multor tinute, casual, eleganta sau chiar office. De mentionat ca pantofii de mai jos sunt fabricati in Romania, o reiterare a calitatii pantofilor asa cum se produceau odinioara. Mai multe perechi de pantofi Oxford pentru femei, veti regasi la magazinele online FashionDaysFashion-24ZappatosB-Mall si My Closet.

 

Pantofi dama tip Oxford cu siret, model Red Flowers, din piele naturala intoarsa cu model floral, cu interior piele naturala, exterior piele naturala cu toc mic si patrat.

 

 Pantofi dama tip Oxford cu siret, model Brown Flowers, din piele naturala intoarsa cu model floral, interior piele naturala, exterior piele naturala. Pantofi de dama deosebiti, versatili – se vor asorta cu usurinta multor tinute.

 

Pantofi pentru femei, tip Oxford cu siret, din piele naturala intoarsa cu model floral, model Black Flowers.

 

Pantofi dama Oxford din piele naturala bleumarin, pe exterior, pe varf si la spate, sunt confectionati din piele naturala lac iar in rest piele naturala box.

 

Pantofi dama Oxford din piele naturala de lac bej. Exterior piele naturala, interior piele naturala si o talpa deosebit de usoara confectionata din pluta.

 

Pantofi dama Oxford din piele naturala de lac albastra, model Blue Lacquer. Exterior piele naturala, interior piele naturala. Fabricati in Romania.

 

Pantofi dama Oxford din piele naturala bej, Madison. Confectionati la exterior din piele naturala, pe interior de asemenea din piele naturala. Pantofi dama cu siret si toc mic, patrat. Pe exterior, pe varf si la spate, sunt confectionati din piele naturala lac iar in rest piele naturala box.

 

Pantofi Oxford din piele naturala lac neagra. Exterior piele naturala neagra lac, interior piele naturala bej. Pantofi de dama cu siret si toc mic, patrat; talpa iese in evidenta prin culoare si forma.

 

Pantofi pentru femei, din piele naturala, model Oxford cu siret, din piele naturala de culoare maro , Interior piele naturala, exterior piele naturala , cusaturile sunt rosii. Pantofi de dama cu un design simplu, potriviti tinutelor clasice dar nu numai.

 

Zappatos iti ofera aceasta colectie de pantofi Oxford pentru femei. Mandri de calitatea produselor prezentata in magazinul online. Daca plasezi o comanda mai mare de 300 de lei vei avea transportul gratuit pana la usa casei tale in 24 de ore de la confirmarea comenzii. In cazul in care nu esti multumita sau marimea aleasa nu este cea dorita, atunci returul este de asemenea gratuit. Sustine producatorii de incaltaminte de calitate, asa cum se facea odata, inaintea invaziei produselor low quality. Mai multe perechi de pantofi Oxford pentru femei, veti regasi in magazinele online Fashion-24ZappatosB-Mall si My Closet.

Exit mobile version